Connect with us

Business

Certificarea iso 9001 garantia calitatii si a succesului !

Published

on

In viata de zi cu zi parteneriatele au devenit o realitate fiindca faciliteaza supravietuirea in cazuri individuale si succesul economic al colectivitatilor care depun activitati productive sau ofera servicii.

Partenerul nu se alege la voia intamplarii, daca obiectivele stabilite sunt marete. Nici in cazul unor dorinte simple nu aderam la parteneriate, daca nu suntem siguri de calitatea celor pe care ii dorim aliatii nostri.

Inca de la intemeierea unei familii, ne alegem tovarasii de viata in functie de onestitatea lor, de bunatatea sufleteasca si de ce sa nu recunoastem si de aspectul fizic. Dorim sa fim 100% siguri ca partenerul ia decizii corecte si ca nu ne va abandona, cand ne vom confrunta cu probleme de orice natura.

La fel stau lucrurile si cu partenerii de afaceri. Ii alegem cu grija si ne dorim o certificare a faptului ca au adoptat un sistem de management al calitatii, adica detin cele mai importante certificari iso care reprezinta garantii certe fiindca emitentul verifica la fata locului implementarea setului de norme menite sa duca la dezvoltarea certa a institutiei respective.

In cazul in care va doriti parteneri noi sau vreti sa ii pastrati pe cei vechi si buni, interesati-va de preturi certificare iso 9001 si veti investi in acest mod in calitate si respect! Aveti nevoie de actul care dovedeste ca tot ceea ce se produse sau ofera firma dumneavoastra este de calitate premium, ca va ganditi la tot ceea ce va inconjoara, adica:

-economisiti resurse si protejati mediul. Va pasa de aerul pe care il respira cei din jur, de apa pe care o beau, de vegetatia din jurul fabricii dumneavoastra! Investiti in filtre care sa impiedice poluarea si economisiti la maximum resursele: gaze, electricitate, combustibil, apa.

Partenerii de buna credinta nu doresc sub nicio forma sa puna sub semnul intrebarii viitorul acestei tari.

-respectati confidentialitatea datelor oferite de angajati si de colaboratori. Baza de date este complet securizata, prin urmare scurgerea de informatii menite sa lezeze proprii angajati sau partenerii de afaceri este complet stopata.

-identificarea tuturor oportunitatilor de dezvoltare si punerea lor in practica neintarziat.

-cultivarea unui climat decent si linistit la locul de munca si in cadrul unui parteneriat ca venirea la serviciu sa fie o placere si nu o sarcina teribil de greu de indeplinit.

Advertisement

-activitatea in continua perfectionare a societatii dumneavoastra sa ofere grad maxim de satisfactie clientilor, partenerilor, dar si propriilor angajati.

-identificarea departamentelor cu probleme si corectarea deficientelor in cel mai scurt timp posibil.

O certificare atat de importanta se obtine foarte usor cu ajutorul firmei Certificareiso.ro care este recomandata de peste 1 500 de clienti satisfacuti ce desfasoara activitati variate, cum ar fi: agentii de turism care asigura rezervarea de concedii in cele mai bune unitati turistice, agentii de paza si securitate, care furnizeaza personal bine pregatit si monteaza echipamente performante de supraveghere a obiectivelor, posturi de televiziune cunoscute din tara, companii de transport persoane, banci si librarii.

In prezent certificarile iso se obtin prin parcurgerea rapida a celor trei etape obligatorii:

1.solicitarea ofertei printr-un apel telefonic. Se intelege ca raspunsul este oferit pe loc.

  1. intocmirea judicioasa a documentatiei.
  2. eliberarea certificatului iso dorit intr-un timp foarte scurt si cu costuri minime, sa nu mai vorbim de economisirea substantiala de timp care se face.

CERTIFICAT ISO 9001 demonstreaza faptul ca managementul calitatii respecta standardele internationale si posesorul acestui act face fata oricarui parteneriat cu o firma de profil de oriunde din lume.

In prezent multi dintre potentialii clienti care au nevoie de produse sau de servicii isi aleg furnizorii in functie de prezenta acestui certificat pe site-ul oficial sau in institutia respectiva.

In plus, cei care doresc sa participe la licitatii publice au nevoie de acest document inca de la inscriere. Indiferent ca licitati pentru obtinerea unei autostrazi sau pentru furnizarea de alimente scolilor inscrise in programul Cornul si laptele, fara certificare iso 9001 veti fi exclusi, oricat ati fi de buni!

Din moment ce aveti acest act in portofoliu, clientii sunt siguri ca raspundeti dorintelor lor si ca sunteti disponibili 100%.

Iso 9001 este un certificat al calitatii produselor si serviciilor firmei, dar si al onestitatii celor care o deservesc. Firmele de curatenie care poseda acesta certificare nu fac fata solicitarilor, fiindca oamenii stiu sigur ca agentii de curatenie lucreaza constiincios, chiar daca nu sunt supravegheati si ca nu se ating de valorile celor care ii solicita sub nicio forma. Multi dintre beneficiari dau cheia cu incredere acestor operatori, ca la intoarcerea de la serviciu sa gaseasca locuinta curata luna si sa se bucure de confortul din ea. In cazul in care furnizorii de servicii sunt supravegheati de catre clienti, acestia raspund pozitiv oricerei solicitari. De pilda firmele care curata covoare si tapiterii si detin acest certificat, revin asupra petelor incapatanate la solicitarea beneficiarului, pana ce acestea dispar.

Avem nevoia de siguranta ca in schimbul tarifelor achitate primim cele mai bune produse si servicii si ca mediul nu este afectat sub nicio forma din cauza confortului personal.

Advertisement

Certificarea iso 9001 reprezinta materializarea calitatii si a responsabilitatii tuturor producatorilor si furnizorilor de servicii, de aceea este la mare cautare.

Nu acceptati parteneri care nu au in portofoliu acesta piesa de rezistenta!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending