Connect with us

BAZAR

Cetatea Șiria, gazda unui inedit spectacol automobiistic marca Mercedes-Benz

Avatar

Published

on

Una din cele mai superbe zone seculare din județul Arad, satul Șiria, menționat documentar încă din secolul XII, a constituit locul ideal pentru un test drive organizat de compania româno-germană Auto Schunn. Frumusețea celor mai noi modele lansate de producătorul Mercedes-Benz, noua Clasă E, noul C Coupe și noul GLS, a fost excelent pusă în valoare în peisajele naturale dintre Câmpia Aradului și Munții Zarandului. Sesiunile de teste auto au reconfirmat și consilidat viziunea revoluționară marca Mercedes-Benz atât pentru confortul de excepție cât și pentru tehnologiile dedicate siguranței consacrate de-a lungul timpului.

“În prima parte a lunii mai, la Arad s-a desfășurat săptămâna Mercedes-Benz, sub coordonarea companiei Auto Schunn. Invitații au fost cuceriți de design-ul de top și inovațiile tehnologice ale noilor modele E, C Coupe și GLS. Evenimentele companiei noastre vor continua în locațiile Mercedes-Benz din Deva în săptămâna 16-21 mai și Suceava, în săptămâna 23-28 mai, toate aceste modele fiind în permanență disponibile la vânzare. Ofertele noastre sunt însoțite de finanțări din cele mai atractive și de servicii originale Mercedes-Benz”, a arătat Elena Kovacs, manager general Auto Schunn.

Săptămâna de teste auto de la Arad s-a încheiat cu o tombolă generoasă, în cadrul căreia premiul cel mare oferit de Auto Schunn a fost un week-end de cinci stele într-un hotel de lux din spațiul european, dar și premii speciale din colecțiile de accesorii originale Mercedes-Benz.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending