Connect with us

ȘTIRI

CEX Naţional Mișcarea România Suverană

Published

on

Mișcarea România Suverană
Reclame

Partidul Mișcarea România Suverană își exprimă satisfacția față de rezultatele productive ale ședinței Consiliului Executiv Central (CEX) desfășurată astăzi, în care s-a pus accent pe elaborarea strategiilor pentru alegerile europarlamentare și locale.

În cadrul acestei importante întâlniri a structurilor de conducere ale partidului, s-a conturat o viziune unitară și coerentă cu privire la modalitățile de abordare a acestor scrutine cruciale pentru viitorul României. S-au discutat aspecte legate de mesajul electoral, strategii de campanie și modul de implicare a membrilor și simpatizanților în aceste demersuri.

De asemenea, ne bucurăm să anunțăm că în cadrul ședinței CEX a fost prezent și Liviu Dragnea, mentor al MRS, personalitate publică, cu o vastă experiență în sfera administrativă și politică a țării. Participarea domniei sale a adus o contribuție semnificativă la discuțiile strategice și ne-a îmbogățit cu perspective valoroase pentru consolidarea parcursului nostru politic.

Partidul Mișcarea România Suverană reiterează angajamentul său ferm față de valorile democratice și suveranitatea națională și este hotărât să ofere alegătorilor români opțiuni clare și responsabile în viitoarele scrutine electorale.

Pentru mai multe informații și declarații ulterioare, vă rugăm să ne contactați la adresa de email sau numărul de telefon specificat mai jos.

Mulțumim pentru atenție.

Cu stimă,

Echipa de comunicare a Partidului Mișcarea România Suverană

Email: office@pmrs.com.ro
Telefon: 0787555679

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending