Connect with us

Eurovision

Cezar lucrează la videoclipul piesei „It’s My Life”

Published

on

Cezar Ouatu, reprezentantul României în acest an la concursul Eurovision Song Contest de la Malmö (Suedia), înregistrează în aceste zile videoclipul de promovare pentru piesa „It’s My Life”, cu care va urca pe scena competiţiei.

În prezent, videoclipul piesei „It’s My Life”, compusă de Cristian Faur şi interpretată de Cezar, este în lucru. Filmările pentru videoclip vor fi încheiate la începutul săptămânii viitoare, urmând ca produsul finit să fie difuzat pe toate mediile la sfârşitul lunii aprilie. „Lucrăm la un videoclip de imagine, pe care fanii Eurovision îl vor putea vedea în scurt timp la televizor şi pe Internet. Filmarea clipului în această perioadă face parte din strategia de promovare graduală, pe care am decis să o urmăm în acest an”, anunţă Dan Manoliu, manager de proiect şi şef al delegaţiei României la Eurovision în Suedia.

În acest sfârşit de săptămână, Cezar participă, în cadrul turneului de promovare, la un eveniment amplu desfăşurat în Londra – Eurovision Preview Party, eveniment la care iau parte numeroşi artişti care vor concura la Eurovision 2013. Cezar va urca pe scena de la Malmö pe 16 mai, în a doua semifinală, pe cea de-a 17-a poziţie în concurs.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending