Connect with us

Emisiuni

Cezar Ouatu: “Mă pregăteam să mă întorc în Italia, când am fost invitat să particip la “Te cunosc de undeva!”

Published

on

Propunerea de a participa la “Te cunosc de undeva!”, show-ul care va începe la Antena 1, din 14 februarie, a venit pentru Cezar Ouatu într-un moment de cumpănă. 

Mă pregăteam să plec din țară, să mă întorc la Milano. Eu stau de 16 ani în Italia, am dublă cetățenie, am terminat acolo Conservatorul. În România, am venit pentru Eurovision. A fost o întâmplare atunci, și mie așa îmi place… să se întâmple lucrurile, nu să le programezi. Această propunere, de a participa la “Te cunosc de undeva!”, este o bună ocazie pentru mine ca oamenii să mă vadă așa cum sunt eu, de fapt. Pentru că nu sunt nici prețios, nici cu nasul pe sus, cum cred unii… Iar gașca de la “Te cunosc de undeva!” este una fantastică, și asta este foarte important”, spune Cezar.

Pentru mama artistului, bucuria veștii că Cezar va participa la “Te cunosc de undeva!” a fost una foarte mare. “Mama, care este cel mai bun confident al meu, este extrem de încântată că voi participa la show, cunoaște fiecare personaj, este specialistă în această emisiune”, mai spune interpretul.

Foto Credit: Antena 1

CITESTE SI:

[sam id=”11″ codes=”true”]

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending