Connect with us

ENTERTAINMENT

„Chasing Tomorrow”, cea mai contagioasă piesă a anului.

Published

on

Foto credit : Roton Music
Reclame

CARSTN, GoldFish și Anna Graceman: echipa care aduce vibe-ul de vară în orice anotimp.

„Chasing Tomorrow” este genul de piesă al cărei singur scop este acela de a face ziua oricărei persoane puțin mai bună și mai luminoasă. CARSTN, GoldFish și Anna Graceman își unesc forețele pentru a aduce una dintre cele mai optimiste piese ale anului. 

Vocea Annei Graceman răsună peste ritmurile pline de energie ale lui CARSTN și GoldFish, iar orice problemă pare că dispare cu fiecare vers care curge și cu fiecare pas de dans pe care piesa te împinge să îl faci. 

Sunetul de saxofon se aude în momentele cheie ale piesei, iar întregul peisaj parcă este îmbrăcat într-un vibe de vară, care aduce cu el toată energia de care avem nevoie în drumul nostru către un „mâine” care ne împlinește aspirațiile. 

Când ne gândim la galben, de regulă ne vin în minte lucruri care au legătură cu vara, soarele și cu starea de bine. Totuși, ar fi cazul să începem să ne gândim și la muzică și, mai exact, la muzica realizată de DJ-ul și producătorul CARSTN din Germania, care a transformat culoarea galbenă într-un adevărat trademark.

Muzica sa este o combinație de dance și pop și transmite, de fiecare dată, fericire. În prezent, CARSTN are peste 1,9 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify.

GoldFish este un duo de DJ și producători a căror dragoste pentru muzica electronică nu poate fi negată. Din momentul în care GoldFish a lansat prima piesă, în 2006, succesul a început să apară. În prezent, duoul are peste 1 milion de ascultători, lunar, pe Spotify. 

Anna Graceman este o cântăreață, compozitoare și pianistă, care își scrie și produce propriile piese. Născută în Juneau, Alaska, acesta s-a mutat în Nashville pentru a-și urma pasiunea pentru muzică. În 2015, piesa sa „Treble Heart” a devenit virală pe musical.ly.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show11 ore ago

Szilard si Variu, cei doi mari castigatori ai competitiei „Insula de 1 milion”

ENTERTAINMENT23 de ore ago

VIDEO Huiduielile de la concertul Coldplay de la București, în presa internațională: „S-au reaprins dezbaterile despre rasism în România”

Emisiunio zi ago

URMEAZĂ ÎNTREBAREA Marina Almășan, invitată in emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la KANAL D

Premieră TV3 zile ago

Tablou de familie – Un nou serial turcesc, încărcat de dramatism, în premieră, la Kanal D!

Vedete TV3 zile ago

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, primul interviu de la întoarcerea la PRO TV, față-n față cu Andreea Esca!

FOTBAL3 zile ago

Experții din studiourile UEFA EURO 2024, Ciprian Marica, Răzvan Raț, Laurențiu Reghecampf, Alexandru Chipciu și Florin Răducioiu, oferă primele declarații înainte de startul turneului!

Seriale3 zile ago

Brigada Nimic se apropie de final! Miercuri seară, aventurile celor patru polițiști au adus hohote de râs în casele telespectatorilor

EVENTS3 zile ago

SUMMER GALA – Premiile de vară Radar de Media, ediția a-VI-a, va avea loc la ARISTOCRAT EVENTS HALL

Sport4 zile ago

Costin Ștucan și Cătălin Oprișan sunt prezentatorii Studioului UEFA EURO 2024, la PRO TV!

AUDIENȚE TV5 zile ago

Aseară, comedia a cucerit România! Brigada Nimic a fost, din nou, lider incontestabil de audiență!

Sport5 zile ago

PRO TV anunță echipa celor care vor comenta meciurile de la EURO 2024, din 14 iunie: ”una dintre vocile care vor încerca să ajute telespectatorii să fie implicați total”

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending