Connect with us

ENTERTAINMENT

„Chasing Tomorrow”, cea mai contagioasă piesă a anului.

Published

on

Foto credit : Roton Music

CARSTN, GoldFish și Anna Graceman: echipa care aduce vibe-ul de vară în orice anotimp.

„Chasing Tomorrow” este genul de piesă al cărei singur scop este acela de a face ziua oricărei persoane puțin mai bună și mai luminoasă. CARSTN, GoldFish și Anna Graceman își unesc forețele pentru a aduce una dintre cele mai optimiste piese ale anului. 

Vocea Annei Graceman răsună peste ritmurile pline de energie ale lui CARSTN și GoldFish, iar orice problemă pare că dispare cu fiecare vers care curge și cu fiecare pas de dans pe care piesa te împinge să îl faci. 

Sunetul de saxofon se aude în momentele cheie ale piesei, iar întregul peisaj parcă este îmbrăcat într-un vibe de vară, care aduce cu el toată energia de care avem nevoie în drumul nostru către un „mâine” care ne împlinește aspirațiile. 

Când ne gândim la galben, de regulă ne vin în minte lucruri care au legătură cu vara, soarele și cu starea de bine. Totuși, ar fi cazul să începem să ne gândim și la muzică și, mai exact, la muzica realizată de DJ-ul și producătorul CARSTN din Germania, care a transformat culoarea galbenă într-un adevărat trademark.

Muzica sa este o combinație de dance și pop și transmite, de fiecare dată, fericire. În prezent, CARSTN are peste 1,9 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify.

GoldFish este un duo de DJ și producători a căror dragoste pentru muzica electronică nu poate fi negată. Din momentul în care GoldFish a lansat prima piesă, în 2006, succesul a început să apară. În prezent, duoul are peste 1 milion de ascultători, lunar, pe Spotify. 

Anna Graceman este o cântăreață, compozitoare și pianistă, care își scrie și produce propriile piese. Născută în Juneau, Alaska, acesta s-a mutat în Nashville pentru a-și urma pasiunea pentru muzică. În 2015, piesa sa „Treble Heart” a devenit virală pe musical.ly.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show3 ore ago

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat imunitatea mare aseară, la America Express

Program Special8 ore ago

PROGRAM SPECIAL DE ZIUA ROMANIEI De 1 Decembrie, TVR onorează Oamenii

Reality Showo zi ago

Giulia și Vlad Huidu au câștigat jocul de amuletă și Joker în ediția de ieri America Express Diseară, Irina va acorda imunitatea mare a etapei a șasea

AUDIENȚE TVo zi ago

Clanul a fost aseară în topul preferințelor telespectatorilor! Serialul a fost lider absolut de audiență

Serialeo zi ago

Telespectatorii sunt gata de o nouă porție triplă de râs, marca Las Fierbinți!

Reality Show3 zile ago

Începe etapa a șasea în competiția America Express, cu probe de foc pe Drumul Soarelui Vlad Huidu: ”Simțeam că nu mai pot să respir!”        

AUDIENȚE TV4 zile ago

Aseară, la Vocea României, am aflat concurenții pe care îi vom vedea, vinerea viitoare, în LIVE! Ediția KO-urilor a fost lider absolut de audiență

Reality Show5 zile ago

Marele anunț KANAL D a făcut toți românii fericiți! O lovitură de grație pentru PRO TV! Telespectatorii au felicitat celebrul post: „Sunt convins ca o sa fie un show la cel mai inalt nivel aşa cum doar @kanaldromania reuşeşte de fiecare dată! Abia aştept! ”

Platforma Online TV5 zile ago

Noutățile lunii decembrie pe Disney+

TV Divertisment Show5 zile ago

Începe etapa KO-urilor la Vocea României! Theo Rose: „Mă doare stomacul când vorbesc cu tine”

Emisiuni5 zile ago

Andrew Tate primul interviu televizat după ce a ieșit din închisoare la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Facebook

Advertisement

IN Trending