Connect with us

Emisiuni

Cheeky Girls și Răzvan și Dani fac armata la Breaza, în emisiunea lui Nea Marin, POFTIŢI PE LA NOI, la Antena 1

Published

on

Săptămâna viitoare, Cheeky Girls și Răzvan și Dani intră pe mâna lui nea Mărin, stabilit cu toate trupele la Breaza și decis, ca de obicei, să nu se oprească din muncit cât e ziua de lungă.

Dacă surorile Monica și Gabriela sunt cunoștințe vechi ale lui nea Mărin și știu că atâta vreme cât își văd de treabă scapă de pișcătura jordiilor, matinalii Răzvan și Dani constată că au ajuns, pur și simplu, în armată, la unitatea militară Breaza.

„E mult mai rău decât mi-am imaginat”, declară Răzvan, pus serios pe gânduri de energia gazdei emisiunii și de pornirile sale coercitive. Dani, grație copilăriei petrecute la bunici, reușește să îi intre repede în grații lui nea Mărin, în timp ce Răzvan, autointitulat „un fiu al asfaltului”, va avea de furcă serios cu el. „N-am dus lipsă de nimic cu nea Mărin pe capul nostru. Cel mai mult mi-a lipsit patul. Pentru prima dată în viață mi-a fost dor de alarma mea de la telefon care deja mi se pare mult mai blândă decât vocea lui nea Mărin”, povestește Dani.

„Eu mă uitam la ce e acolo mai ceva ca la grădina zoologică”, recunoaște Răzvan, străin de cât de multă muncă cere o gospodărie. Cu nea Mărin șef însă, nimeni nu are timp nici să respire. „Am fost speriați la început”, recunoaște Răzvan.

nea marin poftiti pe la noi antena 1

Foto Credit: Antena 1

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau