Connect with us

Emisiuni

Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut primul concurent din echipa galbenă, aseară, la “Chefi la cuțite”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Cea de-a cincea confruntare pe echipe din cel de-al șaselea sezon al celui mai iubit show culinar, “Chefi la cuțite”, a fost una plină de tensiune, în care cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea și cei 14 concurenți din echipele lor au resimțit puternic presiunea la bancurile de lucru.

Tema probei pe echipe a fost luni seara una cu… multe straturi, adică mâncarea în straturi, având ca ingrediente principale cartoful, foietajul și pastele. Preparatele realizate de cele trei echipe, galbenă, albastră și roșie, conduse de chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au fost jurizate în această ediție de invitații speciali ai serii, piloții de raliu. La finalul ediției a fost eliminat Marian Rusu, din echipa condusă de chef Scărlătescu.

Pentru că a câștigat battle-ul anterior, chef Bontea a fost cel care a beneficiat de privilegiul de a-și alege ingredientul și de a le împărți pe celelalte două colegilor din celelalte echipe. Pentru el a păstrat cartoful și a oferit foietajul lui chef Dumitrescu, iar pastele lui chef Scărlătescu. “De aia și-a oprit cartoful, pentru că a câștigat data trecută cu o musaca”, a găsit o explicație chef Florin Dumitrescu.

În cele 75 de minute puse la dispoziție, cele trei echipe au avut de pregătit câte un fel de mâncare în straturi. Galbenii lui chef Scărlătescu au făcut lasagna, albaștrii lui chef Bontea au ales musacaua, pe când roșii lui chef Dumitrescu au riscat și au mers pe desert, pregătind un millefeuille cu cremă de mascarpone și vanilie.

Azi îi spargem, îi rupem! Azi sută la sută câștigăm!”, spuneau, la începutul probei, bucătarii din echipa roșie. Și au avut dreptate, căci invitații speciali ai ediției, piloții de raliu care au jurizat cele trei preparate au considerat desertul ca fiind cel mai pe gustul lor. A fost cel de-al treilea battle câștigat de Florin Dumitrescu în actualul sezon.

Azi a fost o tensiune foarte ciudată în platou, cam mare. Se vede că ne apropiem de finală. Azi am luptat „până la sânge”. Echipa mea a început să se cunoască foarte bine și mi-a plăcut că oamenii au avut încredere în ei”, a spus, câștigătorul serii, chef Florin Dumitrescu.

Sunt supărat, pentru că n-am fost inspirați și concentrați și pentru că nu am fost în stare să fructificăm avantajul pe care l-am avut. Am încercat doar să-i încurcăm pe alții, nu ne-am gândit la ce trebuie să facem noi și s-a întors totul împotriva noastră”, a declarat, la finalul probei, chef Bontea.

Duelul serii a adus din nou în fața bancului de lucru echipele galbenă și albastră, pe o temă… gratinată, căci fiecare concurent a trebuit să gătească în doar 60 de minute ceva gratinat.  Termenul “gratinat” le-a creat probleme concurenților, mulți dintre ei neștiind exact ce presupune acesta. Astfel, la finalul probei, în destule farfurii nu a existat gratinul.

Concurentul care a întrunit cel mai mic punctaj acordat de chefi, în urma căruia a fost  eliminat din concurs, a fost Marian Rusu, din echipa galbenă.  “Simt că am pierdut doar pe mâna mea. Am fost prea ambițios… Mă bucur însă că am cunoscut aici oameni frumoși. Le urez succes celorlalți concurenți, iar cel mai bun să câștige”, a spus Marian, cu lacrimi în ochi. Acesta este primul concurent pe care chef Scărlătescu îl pierde în etapa battle-urilor.

Îmi pare rău că cel care trebuie să plece e din echipa galbenă. Îmi pare rău că nu și-a depășit condiția, să facă ceva bun de mâncare”, e de părere chef Scărlătescu.

Lupta culinară continuă în seara aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1, cu cea de-a șasea confruntare pe echipe la „Chefi la cuțite”, confruntare din care tensiunea, emoțiile și izbucnirile nu vor lipsi de la bancul de lucru.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Farfurie-record, în semifinala ”Chefi la cuțite”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Lupta aprigă a sezonului șase ”Chefi la cuțite e departe de a se fi terminat, iar diseară, Antena 1 va difuza de la ora 20:00 primele două probe de foc din semifinala show-ului prezentat de Gina Pistol. Zece bucătari au rămas în experiența gastronomică a vieții lor și se află la doar câțiva pași de premiul de 30.000 de euro și de titlul mult râvnit.

Semifinala “Chefi la cuțite” îi va trece pe concurenți prin trei teste culinare pline de adrenalină, la finalul cărora, trei dintre cei mai talentați bucătari ce au trecut pragul emisiunii în cel de-al șaselea sezon se vor califica în marea finală. Fără să mai fie îndrumați de către chefi, aceștia vor intra în prima provocare a serii cu foarte multe emoții, ce nu se vor risipi în momentul în care vor afla ce au de gătit – spume: ”Prima probă de semifinală ne umple de spume!”, afirmă chef Sorin.

Cu toate acestea, pentru prima dată în șase sezoane, un bucătar va reuși să pună în fața juraților o farfurie-record. Talentatul concurent va obține punctaj maxim cu preparatul său, în prima probă de semifinală și va marca o premieră, căci niciun alt candidat nu a reușit această performanță până acum. Despre cine este vorba și ce a gătit acesta, telespectatorii Antena 1 vor afla de la 20:00.

Chef Florin Dumitrescu se bazează în seara aceasta pe motivația și talentul culinar al bucătarilor săi, Nela Chișcoci și Smiley, care, alături de echipa roșie, au reușit să adjudece în acest sezon cele mai multe voturi în battle-uri: ”Semifinala e grea, pentru că în momentul în care îți dorești foarte mult să ajungi în finală…este posibil să greșesti cel mai tare. Nu trebuie să fii cel mai bun bucătar profesionist ca să ajungi în finala ”Chefi la cuțite”, ține și de conjunctură, de noroc, de inspirația de moment.”, este de părere acesta.

Chef Cătălin Scărlătescu, mentorul echipei galbene, va intra în semifinală cu un bucătar ”de aur”, Maria Burlacu, doi bucătari cu experiență în gastronomie, Andrei Balasz și Cătălin Bădici, și o pasionată de gătit, Ana Crudu, care a demonstrat că experiența ”Chefi la cuțite” este și o oportunitate de a evolua din punct de vedere culinar: ”În două sezoane nu am avut concurenți în finală. Și îmi doresc atât de tare să văd o finală galbenă…mi-aș dori atât de tare să le aduc colegilor mei New York Times..sau Scânteia. Să citească și ei ziare în finală, așa cum m-am uitat eu la ei.”, afirmă chef Cătălin încrezător.

Echipa albastră, condusă de chef Sorin Bontea, va începe lupta luni seară tot cu patru concurenți, iar printre ei se află și Silviu Nedelea, cuțitul de aur, ce inițial a început competiția în echipa lui chef Florin Dumitrescu. Lui Silviu i se alătură alți doi bucătari de temut, Munti și Sorin Stan, dar și juniorul competiției, Valentin Dumitrescu, care la 18 ani este cel mai tânăr concurent ajuns în această etapă a show-ului.

Luni seară, de la 20:00, două probe consecutive vor strânge rândurile în bucătăria ”Chefi la cuțite”, urmând ca ultimul test din semifinală să fie difuzat de Antena 1 la începutul ediției de marți seară. Tot marți, numele finaliștilor, dar și cea mai tensionată probă dintre toate, cea a finalei, vor mări suspansul și tensiunea, iar ediția va culmina cu verdictul mult așteptat- numele câștigătorului celui de-al șaselea sezon al celui mai iubit show culinar.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Foștii concurenți decid soarta semifinaliștilor Chefi la cuțite: ”Mereu ne-a fost frică de ei!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Zi extrem de importantă pentru cei zece bucătari rămași în competiția Chefi la cuțite în semifinala celui de-al șaselea sezon, difuzată luni, de la ora 20:00, pe Antena 1. Experiența lor culinară a concurenților va continua în penultima etapă a concursului cu trei probe de foc, ce îi despart de marea finală și de premiul de 30.000 de euro.

De luni, cei care au demonstrat că își merită locul din bucătăria ”Chefi la cuțite” vor găti pe cont propriu. Battle-urile s-au încheiat, munca de echipă devine o luptă individuală din care doar cei mai talentați vor triumfa: ”Simt competiția, simt că pot să fac față. Sunt puternică, am arătat-o. În etapa următoare voi fi și mai puternică decât am fost. Într-o competiție a bărbaților, vreau să fiu prima femeie care câștigă acest concurs, să fiu o deschizătoare de drumuri.”, afirmă Maria Burlacu, concurenta ”de aur” din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Luni, cei trei chefi își vor susține concurenții din culise, iar ultimele indicații, ultimele sfaturi și ultimele imbolduri motivaționale pot fi date doar înainte ca Gina să dea startul primei probe.

Semifinala începe cu mari emoții, nu doar din cauza faptului că presiunea momentului este copleșitoare, cât și din cauza faptului că jurații primei probe sunt cei de care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se tem cel mai mult- foștii concurenți, cei ce au trecut deja prin emoțiile show-ului: ”De ei mereu ne-a fost frică. Ei sunt cei mai critici oameni de pe planetă. Uită prin ce au trecut, sau sunt atât de pretențioși în ale mâncării încât votează foarte ciudat.” , mărturisesc chefii. Bogdan Vandici, câștigătorul ultimului sezon ”Chefi la cuțite”, alături de Cristina Pavel și Marlena Botezatu, cele două concurente talentate din finala sezonului 5, vor fi doar o parte dintre cei care vor decide soarta bucătarilor în prima probă a semifinalei, difuzată luni seară, pe Antena 1: ”Sunt puțin nostalgic, dar totodată încerc să îmi stăpânesc emoțiile și să fiu obiectiv.”, afirmă Bogdan. ” Știu deja cum e pe partea cealaltă. E stresant, sunt mulți nervi. Dar și pentru noi este stresant acum.”, a adăugat Cristina.

Mai mult decât atât, tema probei de gătit va crește tensiunea în platoul ”Chefi la cuțite” și mai mult: ”Prima probă de semifinală ne umple de spume!”, e de părere chef Bontea.

Luni seară, pe Antena 1 vor fi difuzate primele două probe din semifinala show-ului prezentat de Gina Pistol, urmând ca marți, de la 20:00, ediția să debuteze cu ultima probă decisivă de semifinală și să continue cu o ultimă luptă gastronomică de neuitat, finala, care va fi disputată de cei mai talentați trei bucătari. Cine va merge mai departe și în ce culoare va străluci cel   de-al șaselea sezon Chefi la cuțite, telespectatorii Antena 1 vor putea afla săptămâna viitoare.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Farmecul uluitor al orașului – minune Petra, duminică la Digi24

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Duminică, de la ora 17:30, Bonton vă invită în “orașul la fel de vechi ca timpul”. Petra, minunea veche de 2000 de ani, este unul dintre siturile arheologice cele mai cunoscute din lume. Supranumit și “orașul roșu”, datorită culorii canionului în care a fost săpat, Petra impresionează prin combinația uluitoare de arhitectură și peisaje naturale.

Reportajul exclusiv Digi24 vă poartă duminică în țara cu 100.000 de locuri de vizitat, Iordania. Descoperiţi Bethany, locul în care a fost botezat Iisus, capitala Amman, ospitalitatea iordanienilor și alte câteva motive irezistibile să treceți Iordania pe lista destinațiilor de văzut cât mai curând.                   “Am fost impresionată de faptul că eşti înconjurat la tot pasul de vestigii istorice şi privelişti care-ţi taie răsuflarea. Mi-au plăcut contrastele, în câteva ore poţi ajunge din deşert la mare, de pe munţi stâncoşi la cel mai jos punct de pe pământ sau dintr-un oraş antic într-un restaurant cosmopolit din capitală. Iordania este cu siguranţă o ţară care te surprinde,” povesteşte Dana Gonţ, realizatoarea emisiunii Bonton.

Prestigiosul ghid turistic Lonely Planet a inclus Iordania în top 10 ţări de vizitat în 2019, alături de Franța, Kârgâzstan, Sri Lanka, Italia sau Belarus. Deși are un teritoriu de trei ori mai mic decât al României, Iordania se mândrește cu un bogat patrimoniu cultural şi istoric. Nu ratați o călătorie de Bonton în Iordania, oaza de pace şi toleranţă a Orientului Mijlociu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending