Connect with us

Vedete

Chef Cătălin Scărlătescu cere câteva mii de euro să gătească cina la cel mai luxos resort din Delta Dunării

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți prezentatori TV de la noi din țară. Celebrul bucătar a devenit cunoscut publicului larg odată cu emisiunea Chefi la Cuțite, de la Antena 1, unde face senzație din postura de jurat. Multă lume vrea să guste din mâncarea gătită de el, astfel că participă la nenumărate evenimente culinare. Suma pe care o cere Cătălin Scărlătescu pentru a găti în stilul lui caracteristic, în rândurile de mai jos, informează CANCAN.

Cătălin Scărlătescu nu duce lipsă de evenimente. Celebrul bucătar este chemat de foarte multă lume la nunți sau cumătrii pentru a găti în felul său unic. Odată cu aparițiile sale la show-ul culinar de la Antena 1 Chefi la Cuțite, Cătălin Scărlătescu a ajuns rapid la inimile publicului român, iar mulți îl solicită și la cele mai importante petreceri din viața lor.

Reprezentanții resortului au organizat un show culinar incendiar, în care juratul de la Chefi la Cuțite a fost invitat să pregătească cina tuturor invitaților. Fiind un resort de lux, onorariul pe care l-a primit Cătălin Scărlătescu nu a fost mic deloc. Mai ales dacă luăm în considerare tarifele pe care le-a pretins celebrul chef, de-a lungul timpului.
În urmă cu o lună, Scărlătescu a participat la un eveniment în Piața Centrală din Galați, intitulat „Live Cooking Show”. Astfel, pentru patru ore petrecute în cadrul evenimentului, bucătarul a aplecat acasă cu suma de 5.250 de euro, fără TVA.

„Onorariul d-lui Cătălin Scărlătescu a fost de 5.250 de euro, fără TVA. Acesta este tariful standard al lui chef Scărlătescu pentru a participa la un eveniment. Deci da, dacă adăugăm și TVA-ul, onorariul dumnealui a ajuns la 30.000 de lei. Dar noi considerăm că au meritat aceste onorarii atât chef Scărlătescu, cât și ceilalți chefi prezenți vineri și sâmbătă, pentru că evenimentul a fost un succes. Lumea a venit în piață, s-a simțit bine, cei de la Piețe Galați și-au promovat cu această ocazie cea mai mare piață din Galați, așa că toată lumea a fost mulțumită.

Contribuția noastră, a firmei Autentic Events, a fost de 50.000 de lei, pe lângă suma de 50.000 de lei alocată de Piețe Galați. Prin urmare, putem spune că bugetul evenimentului a fost de 100.000 de lei. La acest eveniment, ca de altfel la toate evenimentele pe care le organizăm și în alte orașe din țară, am venit cu parteneri comercianți după noi, cărora le percepem o taxă de participare. La Galați am venit cu 12 comercianți… Nu, nu a fost nimeni din Galați între cei 12, au fost doar parteneri de-ai noștri cu care mergem și la alte evenimente în țară”, a spus patronul Autentic Events, Marius Adam, pentru  faramogul.ro. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV7 ore ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV3 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show3 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV3 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show3 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni4 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale5 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending