Chef Cătălin Scărlătescu: „Îmi plac mult brownies, nu le pot rezista, aş mânca la orice oră” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Chef Cătălin Scărlătescu: „Îmi plac mult brownies, nu le pot rezista, aş mânca la orice oră”

Published

on

Chef Cătălin Scărlătescu, cel mai „împlinit” jurat al celui mai în vogă show culinar al momentului, MasterChef, recunoaşte că are câteva obsesii culinare, de la care nu se poate abţine niciodată.

 

„Mai calc şi strâmb, mai ales când intru în patiseria restaurantului unde lucrez”, declară Cătălin, care îşi recunoaşte slăbiciunea în faţa preparatelor care pun la grea încercare papilele gustative ale oricărui gurmand care se respectă. „E greu să te abţii când vezi ce minunăţii se fac acolo, îmi plac mult brownies, nu le pot rezista, aş mânca la orice oră.”, continuă juratul MasterChef.

De cele mai multe ori însă, Cătălin respectă câteva reguli stricte când vine vorba de alimentaţie. „Am o dietă sănătoasă, un program controlat de mese, am eliminat din alimentaţie pâinea şi mănânc mai mult peşte şi salate.”, spune juratul.

Reţeta regimului de viaţă sănătoasă este completată de multe lichide: „Beau multă apă, mai ales când lucrez în bucătărie, când se întâmplă să beau şi 6 litri de apă pe zi. Nu mănânc după ora 20 niciodată şi nici în picioare, încerc să mă aşez la masă şi să mănânc în linişte.”, mai mărturiseşte Scărlătescu.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending