Connect with us
Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

            Pasiunea lui chef Florin Dumitrescu pentru muzică e deja un lucru bine cunoscut. Juratul de la „Chefi la Cuțite” a cochetat cu scena sub diverse forme sau apariții, așa că publicul îi cunoaște și abilitățile vocale. Când pasiunea pentru cântat se întâlnește cu pasiunea pentru gătit, se naște o piesă. Așa s-a întâmplat în cazul lui.

 

            „Într-o dimineață, în timp ce eram în duș și mă pregăteam să merg la filmări, am început să fredonez piesa lui Adi Despot de la Vița de vie, „Praf de stele”. Pe măsură ce cântam, îmi veneau în minte complet alte versuri decât cele originale, care erau legate strict de bucătărie. Am continuat cântatul și când am ajuns la platou, le-am spus colegilor ce idee mi-a venit, iar ei au zis „Ce-ar fi să facem toată piesa așa, să filmăm chiar și un videoclip ?” . L-am sunat imediat pe Adi Despot să îi spun ce idee mi-a venit și să îi cer dreptul pentru a folosi linia melodică.”, a povestit chef Florin Dumitrescu.

 

Ce a ieşit, puteţi urmări aici:

https://www.facebook.com/ChefiLaCutite/videos/3404936319529511/?epa=SEARCH_BOX

 

            „Ziua respectivă am fost greu de suportat pentru că unde eram eu se auzea și piesa, în fiecare pauză am stat și am scris versuri. A fost foarte tare pentru că toată lumea era implicată și mai venea cu câte o idee. Versul despre colegii mei, Bontea și Scărlătescu a fost cel mai greu de scris. Aș fi avut atât de multe de spus despre ei, că îmi trebuiau trei piese, așa că mi-a venit Cristina în ajutor și l-a scris ea. În ultima zi de filmare a audițiilor, am organizat și un mini-studio de înregistrare pentru că timpul nu îmi permitea să plec de acolo nici măcar o oră și așa s-a născut această piesă și acest clip care marchează lansarea celui de-al optulea sezon „Chefi la Cuțite”, a mai adăugat chef Dumitrecu.

 

„Chefi la cuțite”, cel mai așteptat cooking-show al momentului, revine la Antena 1 luni, 7 septembrie, de la ora 20.30. Sezonul cu numărul opt se va servi în porții generoase, de luni până miercuri, după Observator.

 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending