Connect with us

Emisiuni

Chef Joseph Hadad la MasterChef: „Trebuie să învățați că aici este un concurs! Lăsaţi orgoliul!”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

O nouă ediție MasterChef începe diseară, de la 21:30, cu noi tensiuni între concurenții rămași: „Consider că există o persoană care nu avea ce să caute la balcon…”, va spune unul dintre bucătarii amatori despre o adversară. „Cu tot respectul pentru ea și farfuria ei, dar nu e de MasterChef”, va fi o altă afirmație.

Maria Stănciuc, concurenta care a povestit încă din audiții că a fost dată afară dintr-o bucătărie din capitală, este din ce în ce mai mândră de parcursul ei în concurs și va spune că: „Motivul pentru care am venit aici a fost să-i demonstrez cuiva că sunt suficient de bună pentru a fi într-un restaurant și că platingul se învață.”

În prima probă din această seară, concurenții vor avea surprize pe bancuri: de la carnea de iepure, până la cea de fazan. Cei care vor ajunge la bătălia șorțurilor negre, vor avea parte de provocări care le vor testa adaptabilitatea! „În bucătărie trebuie să fii pregătit pentru orice: de la a continua munca altcuiva până la a finaliza farfuriile”, le va spune chef FOA. 

Concurenții, însă, vor încerca să-și saboteze colegii în încercarea de a scăpa de eliminare, lucru care l-a enervat pe Joseph Hadad. Cheful le va explica foarte clar: „Trebuie să învățați că aici este un concurs! Dacă noi, jurații, spunem că nu este bine, chiar NU este bine. Lăsați orgoliul!”

Advertisement

Noua ediție este disponibilă acum pe VOYO! Emisiunea poate fi vizionată cu 24 de ore înaintea difuzării la TV. MasterChef – Gătește cu pasiune

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending