Connect with us

Life Style

Chef Scărlătescu, aventuri culinare în Thailanda

Published

on

Pentru el orice vacanță sau excursie se transformă într-un pretext de a descoperi noi gusturi, rețete și ingrediente. Pentru că niciodată nu pleacă din țară doar pentru a se relaxa, nici anul acesta chef Scărlătescu nu s-a abătut de la acest obicei: aflat în Thailanda, unde a petrecut Revelionul, juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” a profitat de ocazie pentru a face cunoștință cu chefi locali și pentru a învăța o parte din secretele lor culinare.

”Am avut ocazia să mânânc în Koh Samui un preparat cu totul și cu totul fabulos, cu vită Wagyu, o vită de origine japoneză considerată a fi una dintre cele mai scumpe din lume, alături de un sos de curry senzațional. Nu m-am putut abține și am intrat în bucătăria restaurantului cu pricina, unde l-am cunoscut pe chef, Raden Kaew-U-Don. De la el am învățat chiar atunci să prepar sosul respectiv. A fost foarte pietenos și bucuros să îmi arate cum îl prepară, apoi am stat de vorbă și am făcut schimb de povești culinare, ca între bucătari. Sunt fericit ori de câte ori pot să-mi îmbogățesc cunoștințele”, povestește Cătălin Scărlătescu.

scarlatescu thailanda

Cucerit de preparatele asiatice, cheful de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” s-a delectat cu multe alte preparate locale, de la celebra supă Ton Yum, la farfurii delicioase cu pește, fructe de mare sau vită.

Foto Credit: Antena 1

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending