Connect with us

Emisiuni

Chef Sorin Bontea, a doua victorie la amuletă, în ediția de aseară Chefi la cuțite. Diseară, Chefii se întrec pentru o bombă cu mai multe amulete: ”Avem o miză uriașă!”

Published

on

Reclame

Ieri seară, în a doua ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite, Chef Sorin Bontea a înregistrat o nouă victorie la lupta pentru amuletă, după jurizarea făcută de Dani Oțil. În această seară, spiritele se încing în platoul show-ului culinar, pentru că Irina Fodor aruncă în joc o bombă cu mai multe amulete!

Ediția de duminică seară a show-ului culinar a adus concurenți cu povești aparte la jurizările pe nevăzute. Alexandru Bunea, campionul național la powerlifting, i-a impresionat pe Chefi cu dezvăluirile despre experiențele personale care i-au marcat evoluția, dar și cu preparatul său, fried tofu, pentru care a primit trei cuțite. Anish Khadka, bucătarul venit tocmai din Nepal care lucrează la Sibiu, a obținut, de asemenea, trei cuțite, iar același verdict i-a adus un val de emoții pe care nu și l-a putut stăpâni lui Samuel Diță, românul care a călătorit de la Londra pentru a concura la Chefi la cuțite.

Seara s-a încheiat tot cu un verdict fericit: Diana Nedescu, nutriționist și antrenoare de fitness din Cluj, a luat trei cuțite grație preparatului său, antricot de vită cu piure de țelină și ciuperci. Iar vizita specială a lui Ioan Andone, una dintre legendele fotbalului românesc, le-a prilejuit Chefilor o discuție savuroasă despre culisele carierei lui, dar și o degustare în urma căreia s-au declarat cuceriți de preparatul prezentat. Ioan Andone a venit la Chefi cu rețeta lui spaniolă cu creveți, Gambas Pil Pil.

Sorin Bontea a câștigat a doua amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 12, în ediția din 3 septembrie 2023

De partea cealaltă, în arena amuletei, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și al patrulea chef invitat, Roxana Blenche, au gătit cele mai variate rețete de fondue, în încercarea de a câștiga a doua amuletă a sezonului 12.

Iar după jurizarea făcută de Dani Oțil, victoria i-a revenit lui Chef Bontea, care astfel și-a adăugat în arsenal un avantaj esențial pe care îl va folosi în confruntările pe echipe: ”Echipele adverse vor găti cu o singură mână, timp de 30 min din timpul unei probe”.

Irina Fodor pune în joc o bombă cu mai multe amulete, în ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, de la Antena 1

În această seară, jurații se întrec pentru un premiu cu greutate – o bombă cu mai multe amulete -, iar cel de-al patrulea Chef invitat este Ștefan Popescu.

”Azi trebuie să iau neapărat amuleta”, a declarat Chef Bontea. ”Avem o miză uriașă. Dacă o iei și pe-asta, îți dezumflu roțile de la mașină!”, a fost replica amuzantă a lui Florin Dumitrescu pentru Sorin Bontea. ”Trebuie neapărat să gătesc ceva bun, poate iau și eu bomba, pentru că n-am nicio amuletă”, a spus Cătălin Scărlătescu.

”Iar eu trebuie să vă pun bețe-n roate”, a concluzionat Ștefan Popescu, dornic să încurce socotelile Chefilor. Se anunță, așadar, o luptă aprigă pentru cucerirea unui degustător dificil. Anca Țurcașiu este cea care va alege câștigătorul valoroasei bombe, iar Chefii nu au deloc o misiune ușoară, fiind vorba despre o invitată cu gusturi rafinate și o atenție deosebită pentru dieta pe care o urmează.

Etapa audițiilor continuă cu povești surprinzătoare. Preotul Sorin Răzvan Butnariu de la Constanța este unul dintre concurenții care pășește în această seară în platoul Chefi la cuțite, mărturisindu-le juraților despre obstacolele pe care le-a depășit în viață. ”La un moment dat, au dat necazurile financiare peste familia mea și a trebuit să găsim soluții. Am lucrat prima dată la spălat vase în Istanbul. Apoi am debarasat mese, iar ulterior m-am angajat la o benzinărie”, a povestit el.

Printre cei care vor aștepta cu emoții verdictul se numără și un invitat din lumea fotbalului, Florin Bratu. ”Participarea la Chefi la cuțite e ceva inedit pentru mine. Aștept cu nerăbdare întâlnirea cu Chefii. Mi-am ales cu atenție ingredientele pentru preparatul meu și vreau să-i impresionez pe jurați”, a declarat Florin. Cine își va adjudeca bomba, dar și ce verdicte vor da jurații în arena preselecțiilor telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite din această seară, difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY, de la ora 20:30.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending