Connect with us

AUDIENȚE TV

Chef Sorin Bontea, o nouă victorie în confruntările pe echipe. Show-ul, lider de audiență

Published

on

Foto Credit: Antena 1

             Seara de duminică a venit la Chefi la cuțite cu o nouă victorie pentru echipa verde, condusă de chef Sorin Bontea. Trupa sa de bucătari a reușit să creeze spectacol în farfurie într-o probă ce i-a limitat să gătească cu doar şase ingrediente impuse: ”Ne-am luat revanșa! Suntem ca motoarele Diesel, pornim mai greu!”, a spus chef Sorin încântat.

 

 

Așa se face că bucătarii în tunici mov și albastre au intrat la duel, acolo unde au fost încurcați de tematica probei. La finalul serii, cea mai mica notă a eliminat-o din concurs pe Mirela Negoiță, bucătar din echipa lui chef Florin Dumitrescu: ”Mă bucur că ai făcut parte din echipa noastră și mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi. Eu am avut mai multă încredere în ea, decât are ea însăși”, a spus juratul.

 

Duminică, 23 mai, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu aproape 1,7 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.41. Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție tensionată și surprinzătoare, în confruntarea pe echipe a sezonului 9. Astfel, cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider de audiență pe segmentul comercial.

În intervalul orar 19.59 – 23.35, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de 7,5 puncte de rating și 24,7% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Kanal D cu 7,2 puncte de rating și 23,7% cota de piață.

 

Luni seară, de la 20:30, pe Antena 1, în bucătăria Chefi la cuțite, urmează o nouă confruntare incendiară. ”Mai sunt 19 amulete nefolosite”, le va spune Irina Fodor chefilor, chiar înainte de începerea unui battle în care avantajele vor fi puse la bătaie rând pe rând.

Jurații sunt pregătiți să scoată la înaintare toate armele posibile, tocmai din acest motiv amuletele puse în joc vor scoate scântei. Cel care va face un prim pas este chef Sorin Bontea, în încercarea de a destabiliza dinamica echipelor adverse la gătit: ”Mă gândesc să îmi ajut echipa și să-i încurc pe ceilalți”. Ca în orice luptă, chef Florin Dumitrescu va contracara și va încurca una dintre echipele adverse cu un avantaj care le va pune mari probleme: ”I s-a pus pata pe mine! E normal să facă tot posibilul să nu mă vadă prin finală. Îi e frică de mine și ar trebui să îi fie!”, va spune unul dintre chefi. Cum va decurge battle-ul în presiunea unui joc ce se schimbă în orice moment din cauza amuletelor, rămâne de văzut.

 

Advertisement

Mai mult decât atât, chef Florin Dumitrescu, cel care a câștigat una dintre cele două amulete supreme în perioada audițiilor pe nevăzute, este pregătit să spargă bomba cu avantaje și să descopere ce ascunde: ”Mă rodea treaba asta de trei luni de zile, pentru că nu știam ce este în interiorul ei! Dar bomba asta îmi salvează tot sezonul. Am fost foarte inspirat să o câștig!”. Ce scrie în interior, telespectatorii vor afla în această seară.

Azi, de la 20:30, tensiunea și emoțiile vor fi duse la extrem în cel de-al nouălea battle Chefi la cuțite, difuzat de Antena 1, un battle în care nimeni nu va putea să prevadă răsturnările de situație, puterea reală a amuletelor, dar nici strategiile chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe targeturile 18-49 Urban și Național
Perioada 23 mai 2021

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending