Chefi fără limite, în curând la Antena 1! Cine sunt co-prezentatorii ? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Premieră TV

Chefi fără limite, în curând la Antena 1! Cine sunt co-prezentatorii ?

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei sunt co-prezentatorii Chefi fără limite, un nou format de adventure – cooking show, ce va avea premiera primăvara aceasta pe Antena 1. Primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații elene superbe și situații pline de suspans și adrenalină. În vreme ce chef Iosif Ștefănescu se va asigura că chefii respectă indicațiile fiecărei misiuni, Marius Tudosiei va aduce în prim plan partea gastronomică a Greciei. 

Advertisement

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt protagoniștii acestui format, iar îndrăgiții chefi vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele. Departe de confortul unei bucătării, chefii și concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredientele sau ustensilele, iar misiunile vor duce întreaga competiție la un alt nivel. Chef Iosif Ștefănescu va fi cel care arbitrează misiunile chefilor și îi va însoți la fiecare probă alături de un jurat local, pentru a se asigura că totul decurge conform indicațiilor. 

„Mă bucur că am participat la producția unui show de o asemenea anvergură. Am avut deosebita onoare de a lucra alături de cei trei chefi, arbitrând competiția acerbă dintre ei, alături de jurați din Grecia. Am savurat modul șiret de competiție a lui Sorin, efervescența și strategiile lui Cătălin, dar și ambiția și bagajul vast de cunoștințe ale lui Florin. Ei sunt cei care au transformat destinația de vacanță denumită Grecia într-o arenă de luptă – începută ca o joacă și continuată că un război. Strategiile din timpul competiției l-au ajutat pe unul dintre ei să câștige primul titlu Chefi fără limite. Nu pot să vă spun decât că numele lui se termină cu „in”!”, a declarat chef Iosif Ștefănescu, co-prezentatorul show-ului . 

La Chefi fără limite, Marius Tudosiei va descoperi și va dezvălui specificul culinar al fiecărei insule. Pasionat de bucătărie, co-prezentatorul va pune în lumină poveștile preparatelor locale, iar telespectatorii vor avea ocazia să afle mai multe despre cultura culinară a poporului elen, despre tradițiile gastronomice și preparate faimoase influențate de evenimente istorice: „La Chefi fără limite îmi retrăiesc idealul în viață, acela de a descoperi lucruri în amănunt pe care alți oameni nu le știu încă. E foarte interesant pentru mine, pentru că ultimii ani din viață fix așa i-am petrecut: printre localnici, descoperind gustul local, tehnici, un stil de viață pe care altfel nu l-aș fi cunoscut. Fiecare insulă grecească este diferită de toate celelalte, pentru că există un specific local în fiecare dintre ele. Această expediție de descoperire cred că este cel mai interesant lucru pe care îl vor urmări românii la Chefi fără limite”.

Advertisement

Chefi fără limite va fi difuzat pe Antena 1 începând cu primăvara aceasta. Noul format de adventure – cooking show, primul din România, le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending