Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public

Published

on

Luni seara, Chefi la cuţite a câștigat din nou lupta pe toate categoriile de public. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență la nivelul tuturor segmentelor de public. Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cu o medie de 9.4 puncte de rating și o cotă de piață de 26.7%, în timp ce al doilea clasat, PRO TV, a obținut 7.5 puncte de rating și 21.1% cotă de piață.

 

Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 8.5 puncte de rating si 19.3 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Kanal D, a obținut 7.4 puncte de rating și 16.7 procente cotă de piață. Pro TV a ocupat a treia poziţie în clasamentul audienţelor, cu 6.4 puncte de rating şi 14.4 procente cotă de piaţă. Chefi la cuțite a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România, cu o medie de 8.4 puncte de rating și o cotă de piață de 18.5 de procente, în timp ce Kanal D, clasat pe locul al doilea, a obținut 8 puncte de rating și 17.7% cotă de piață. Şi de această dată, PRO TV a ocupat cea de-a treia poziţie, cu 6.7 puncte de rating şi 14.8% cota de piaţă. În minutul de aur al emisiunii, 21.01, peste 1.8 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau momentele din cadrul degustărilor pe nevăzute de la Chefi la cuțite.

Ultimele momente din cadrul degustărilor pe nevăzute ale acestui sezon, Chefi la cuţite, s-au încheiat aseară la Antena 1 cu un adevărat show. Jurata X Factor, Loredana, a făcut spectacol cu o reţetă de mâncare ayurvedică, descoperită în India şi i-a încântat pe chefi, dar şi pe telespectatori cu un recital de zile mari. De la muzică şi voie bună, cei trei chefi au pornit apoi direct la război, fiindcă a început etapa de bootcamp din sezonul opt al emisiunii. După ce au luptat pentru cele 24 de amulete puse la bătaie, cei trei chefi și-au făcut intrarea în cel mai spectaculos mod posibil: coborând dintr-un avion, într-un hangar de aeronave şi au început “vânătoarea” de posibili concurenţi pentru viitoarele lor echipe.

Aproape 150 de concurenţi au intrat în bootcamp dornici să ajungă într-una din cele trei echipe, iar prima probă, în aparenţă foarte simplă – o salată de fructe, le-a dat mari bătăi de cap. “După această probă, vom rămâne aproape jumătate, poate!”, i-a anunţat Gina Pistol. În această seară, al doilea test va clătina echilibrul celor rămaşi după prima probă. O temă în picaj va ţinti asupra câtorva calităţi esenţiale, greu de simulat. “O probă care o să vă testeze din toate punctele de vedere, aptitudini, talent, atenţie şi concentrare!”, le-au spus chefii şi le-au pus concurenţilor la dispoziţie doar un mic reşou. Chefii vor fi atenţi la fiecare amănunt ce poate face diferenţa, pentru a se asigura că vor avea în echipe cei mai buni concurenţi. Cum se vor descurca aceştia, cine merge mai departe în competiţie, dar şi ce surprize le-au mai pregătit cei trei chefi, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 20:30, în cea mai nouă ediţie Chefi la cuţite, pe Antena 1.

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18 – 49 Urban, All urban şi Naţional
Perioada 2 noiembrie 2020

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending