Chefi la cuţite, din nou lider de audienţă pe toate segmentele de public - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Chefi la cuţite, din nou lider de audienţă pe toate segmentele de public

Published

on

Marţi seara, telespectatorii au fost cu ochii pe confruntarea Chefi la cuţite. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus din nou ca lider de audiență pe toate segmentele de public. Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cu o medie de 13.4 puncte de rating și o cotă de piață de 35%, în timp ce al doilea clasat, PRO TV, a obținut 6.1 puncte de rating și 15.8% cotă de piață.

 

 

Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 11.5 puncte de rating şi 25.9 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Kanal D, a obținut 6.6 puncte de rating și 14.8 procente cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 a fost pe primul loc și în rândul întregului public din România, cu o medie de 10.6 puncte de rating și o cotă de piață de 23.4%, în timp ce Kanal D, clasat pe locul al doilea, a obținut o medie de 7.8 puncte de rating și 17.4 procente cotă de piață.

 

În minutul de aur al emisiunii, 22.07, peste 2.2 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau competiţia Chefi la cuțite. Antena 1 a fost de altfel lider la nivelul întregii zile și în Prime Time, pe toate segmentele de public.

 

Aseară a avut loc ultima confruntare a sezonului 8 Chefi la cuțite. Proba de gătit pe echipe i-a făcut pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să se întreacă în amulete, folosindu-le pentru ultima oară în acest sezon. Cei trei titani ai bucătăriei au încercat să își ajute bucătarii să evite duelul, pe cât posibil, însă din păcate pentru echipa lui chef Bontea, Foca a fost eliminat chiar înainte de semifinală.

Advertisement

„Avem o competiţie, o să vedeţi că ce urmează e mai competitiv ca niciodată. Urmează trei probe foarte grele, iar la finalul lor, 6 din 9 vor pleca acasă. De aici totul va depinde doar de ei!”, a spus chef Scărlătescu. Săptămâna viitoare, luni, de la 20:30, pe Antena 1, competiţia este la cote maxime, în semifinală. 9 bucătari de excepţie vor fi trecuţi prin 3 probe de foc, cu pretenţii de top. Va fi o paradă a combinaţiilor spectaculoase, cu o singură miză – cea mai importantă, finala. Se vor arunca în joc toate armele secrete, iar emoţiile vor juca un rol principal. Pe ultima sută de metri, loviturile vor fi nebănuite şi cine nu se va ţine bine, va cădea…. la cuţite!

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-49 Urban, All urban și Național
Perioada 8 decembrie 2020

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending