Chefi la cuțite, din nou lider de audiență. Show-ul își desemnează în această seară finaliștii - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Chefi la cuțite, din nou lider de audiență. Show-ul își desemnează în această seară finaliștii

Published

on

Luni seara, telespectatorii au fost cu ochii pe semifinala Chefi la cuţite. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență pe toate segmentele de public. Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cu o medie de 11.3 puncte de rating și o cotă de piață de 32.5%, în timp ce al doilea clasat, PRO TV, a obținut 6.9 puncte de rating și 19.7% cotă de piață.

 

 

Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 10.2 puncte de rating și 23.5 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Kanal D, a obținut 6.2 puncte de rating și 14.3 procente cotă de piață. Chefi la cuţite a fost pe primul loc și în rândul întregului public din România, cu o medie de 10.9 puncte de rating și o cotă de piață de 23.4%, în timp ce Kanal D, clasat pe locul al doilea, a obținut o medie de 8.1 puncte de rating și 17.4 procente cotă de piață. În minutul de aur al emisiunii, 22.14, peste 2.3 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din ţară urmăreau competiţia culinară

 

Chefi la cuțite continuă în această seară de la 20.30, la Antena 1, cu ultima probă a semifinalei, o probă care pe mulți îi va pune în dificultate. Chefii au de ales câte un preparat pe care își doresc să îl consume și, în funcție de tragerea la sorți, concurenții vor trebui să le pregătească câte un dish. Va fi un test care va scoate esența talentului din fiecare participant. Tehnica și abordarea trebuie să fie ireproșabile pentru a câștiga un loc în marea finală. În funcție de punctele acumulate de-a lungul celor trei probe, vor fi desemnați cei 3 finaliști. Sezonul 8 vine cu o premieră, iar unul dintre chefi este pus în fața unei situații fără precedent.

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe targeturile 18-49 Urban, All urban şi Naţional
Perioada 14 decembrie 2020

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending