Connect with us

AUDIENȚE TV

Chefi la cuțite, din nou lider de piață. Chef Florin Dumitrescu a câștigat bomba aseară

Urmează lupta pentru seif!

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Seară cu succes pentru Chef Florin Dumitrescu, cel care și-a adjudecat o bombă cu mai multe amulete. Diseară, jurații intră în cea din urmă luptă din ringul amuletei înainte de bootcampul sezonului 12: se joacă seiful!

Difuzată aseară în intervalul 20:30 – 23:51, emisiunea Chefi la cuțite a fost lider de piață pe toate targeturile. Astfel, pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, Chefi la cuțite a înregistrat, pe întregul interval orar, 6.6 puncte de rating și 25.3% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund a obținut 6.1 puncte de rating cu 23.5% cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 6.7 puncte de rating și 20% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2 a obținut 4.9 puncte de rating și 14.6% cotă de piață.

Ieri seară, în arena amuletei, s-a dat o luptă în premieră în istoria show-ului culinar: jurații s-au întrecut pentru cea de-a treia bombă. Este pentru prima dată când un sezon are trei astfel de premii cu greutate. Iar dacă cea dintâi bombă a fost depusă în seif de către Ștefan Popescu, iar cea de-a doua a intrat în arsenalul lui Chef Bontea, de data aceasta câștigătorul a fost Chef Dumitrescu. Victoria i-a fost adusă de verdictul dat de prezentatorul Observator Valentin Butnaru, la o probă care le-a cerut Chefilor să gătească italienește, dar… fără paste.

În această seară, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai vedea cel de-al patrulea banc de lucru ocupat în ringul amuletei. Lupta se dă doar între cei trei maeștri ai bucătăriei pentru că… este cea din urmă înfruntare înainte de bootcampul sezonului 12: se joacă seiful! Potrivit noii reguli introduse sezonul trecut, toate premiile câștigate de Chefii invitați în luptele pentru amulete sunt depuse într-un seif care devine miza unei bătălii aparte. În acest sezon, seiful conține bomba cu mai multe amulete câștigată de Chef Ștefan Popescu. Pentru o asemenea probă, degustarea va fi și ea una specială, fiind vorba despre o vedetă invitată pentru prima dată la Chefi la cuțite: fotomodelul internațional Alice Peneacă.

Iar dacă proba îi va pune la grea încercare pe Chefi, preselecțiile se vor dovedi și ele, în această ediție, o dificilă probă pentru jurați, care vor duce cu greu la capăt maratonul degustărilor, cerând ajutorul echipei pentru a face față din punct de vedere fizic unei asemenea încercări. Despre ce este vorba telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY în această seară, de la 20:30.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Urban, All urban si National
Perioada 18 septembrie 2023

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending