sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăAUDIENȚE TVChefi la cuțite, din nou lider de piață. Cine a părăsit competiția...

  Chefi la cuțite, din nou lider de piață. Cine a părăsit competiția aseară ?

  Cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pornit în ediția Chefi la cuțite de aseară într-o călătorie culinară în jurul lumii, care le-a prilejuit explorarea unor tărâmuri gastronomice necunoscute.

  Provocarea lansată de Gina Pistol a fost aceea de a crea farfurii în care să se regăsească preparate din trei țări. Destinațiile alese nu au fost, însă, deloc unele facile. Astfel, după ce a dat răspunsul corect la ghicitoarea spusă de Gina, Chef Dumitrescu a avut privilegiul de a stabili itinerarul culinar al fiecărei echipe, alegând destinațiile dintre cele 12 țări numite de Gina. Pentru echipa sa a păstrat Statele Unite ale Americii, Japonia și India, pentru echipa lui Sorin Bontea a ales Panama, Kenya și Emiratele Arabe Unite, iar pe cei din echipa lui Cătălin Scărlătescu i-a trimis în Burkina Faso, Trinidad Tobago și Bangladesh. 

  Situat pe primul loc în preferințele publicului român, show-ul culinar Chefi la cuțite, difuzat aseară în intervalul orar 20:25 – 23:57, a atras în minutul de maximă audiență, de la 22:11, 1.7 milioane de telespectatori în fața televizoarelor. Lider de audiență pe publicul commercial cu vârste cuprinse între 18 şi 54 de ani, Chefi la cuțite a condus topul cu o medie de 6.6 puncte de rating și 22.8% cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe locul al doilea cu 5 puncte de rating și 17.5% cota de piață.

  La orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 7 puncte de rating și 18.9% cota de piață, în vreme ce poziţia secundă a fost ocupată de Kanal D, cu 5.1 puncte de rating şi 13.9% cota de piaţă. Și la nivelul întregii populații a țării, show-ul a fost lider cu o audiență medie de 6.9 puncte de rating și 18.2% cota de piață, Pro TV ocupând locul al doilea cu 6.7 puncte de rating și 17.7% cota de piață.

  Nici din battle-ul de aseară nu a lipsit nota de umor care a condimentat competiția, Chef Cătălin Scărlătescu folosind amuleta care i-a obligat pe ceilalți doi Chefi să spună „Vai de mine” înainte de fiecare propoziție. Cel care s-a adaptat cel mai bine acestei porunci a fost Chef Bontea: „Vai de mine” făcea parte din mine”, a spus el, la un moment dat, cu umor. De partea cealaltă, Chef Dumitrescu nu a fost în cea mai bună formă, după o perioadă suprasolicitantă, în care a avut nevoie și de perfuzie. ”Mă simt puțin mai bine decât ieri, dar nu sunt încă în formă”, a spus juratul, pentru care amuleta folosită de Chef Scărlătescu nu a fost deloc comodă, astfel că a primit și sancțiunea ”freeze”, care cere stoparea oricărei activități a echipei lui la bancurile de lucru. Unul dintre minutele de ”freeze” pe care le-a primit a fost cauzat de câteva momente tensionate create între el și Brigitta Gheorghe. 

  Proba a fost câștigată de echipa lui Chef Scărlătescu, iar la proba eliminatorie, Chef Bontea a folosit o amuletă specială: ”Poți da imunitate unuia dintre concurenți dacă echipa ta intră la individuale”. Concurentul protejat de el a fost Titus Antonescu, care de asemenea nu a avut o stare de sănătate bună. Cel mai mic punctaj al serii la proba eliminatorie l-a primit Brigitta Gheorghe, concurenta lui Chef Dumitrescu, care a părăsit astfel concursul cu o farfurie de 9 puncte. ”Și eu și ceilalți doi Chefi am văzut-o, încă de la început, după primele battle-uri și primele dueluri, ca fiind printre finaliști. Din păcate, n-a ajuns nici măcar în utimul battle și-mi pare foarte rău”, a declarat Chef Dumitrescu.

  Săptămâna viitoare, competiția Chefi la cuțite ajunge în ultimele etape – după cel din urmă battle și faza semifinalei, marea finală va fi difuzată de Antena 1 pe 1 decembrie. Luni, marți, miercuri și joi, de la 20:30, tensiunea va fi la cote maxime în bucătăria show-ului culinar! Așadar, urmează săptămâna de foc pentru sezonul 10 Chefi la cuțite, cu un maraton de patru ediții, care va culmina cu finala de pe 1 decembrie. 

  Sursa: Kantar Media       

  Copyright: ARMADATA S.R.L.        

  Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group       

  Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, All urban si National

  Perioada 23 noiembrie 2022

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente