Connect with us

AUDIENȚE TV

Chefi la cuțite, lider de audiență! Diseară, Chef Scărlătescu lovește cu o amuletă năucitoare!

Chef Bontea: ”Cea mai urâtă amuletă! Nu poți găti nimic.”

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Ieri seară, s-a dat o luptă strânsă la Chefi la cuțite între tabăra condusă de Sorin Bontea și cea a lui Florin Dumitrescu. Cu toate că Chef Bontea a încercat să-și încetinească adversarii, folosind amuleta care le-a interzis acestora comunicarea verbală, victoria i-a revenit echipei lui Florin Dumitrescu.

Rămas fără nicio farfurie primită din partea degustătorilor la battle-ul de aseară, Chef Scărlătescu va da, în seara aceasta, o lovitură grea, în încercarea de a obține cea dintâi victorie în acest sezon.

Lider incontestabil de piață, ediția Chefi la cuțite de ieri seară a ocupat primul loc în topul audiențelor pe segmentul de public comercial, înregistrând 8.6 puncte de rating și 30.9% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 5.9 puncte de rating cu 21.1% cotă de piață. Pe intersecția cu Las Fierbinți, Antena 1 a înregistrat 7.1 puncte de rating și 24.4% cotă de piață, iar Pro TV a obținut 6.2 puncte de rating și 21.3% cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar s-a situat pe primul loc, înregistrând 8.3 puncte de rating și 23.9% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, Pro TV, a obținut 5 puncte de rating și 14.6% cotă de piață.

Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 7.7 puncte de rating și 22.4% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 6.3 puncte de rating și 18.4% cotă de piață. În minutul de aur 22:12, ediția de ieri seară Chefi la cuțite a fost urmărită de peste 1,9 milioane de telespectatori. Totodată, Antena 1 s-a impus ca lider de audiență și pe intervalul orar prime time (19:00 – 23:00), înregistrând pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, 6.8 puncte de rating și 25% cotă de piață, în timp ce postul TV de pe locul secund, Pro TV, a obținut 6.3 puncte de rating și 23.3% cotă de piață. Antena 1 și-a păstrat supremația în prime time și pe segmentul urban, cu 6.5 puncte de rating și 18.7% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul doi, Pro TV, a înregistrat 5.8 puncte de rating și 16.8 % coită de piață.

Ediția de ieri a show-ului culinar a purtat cele trei echipe prin mai multe destinații culinare: dacă tabăra lui Sorin Bontea a gătit preparate specifice din Brazilia, Egipt și Suriname, cea a lui Cătălin Scărlătescu a explorat gastronomic Portugalia, Malta și Sri Lanka, în timp ce echipa lui Florin Dumitrescu a preparat farfurii din bucătăriile thailandeză, israeliană și daneză. Voturile degustătorilor i-au adus victoria lui Chef Dumitrescu, la diferență de doar o farfurie față de Chef Bontea. La finalul serii, după proba eliminatorie, concurenta care a plecat acasă a fost Diane Inamahoro, din echipa lui Sorin Bontea.

În seara aceasta, Gina Pistol face anunțul de care se tem toți concurenții: competiția se apropie de momentul în care vor fi eliminați câte doi participanți într-o ediție. ”Vai de mine, ne vom împuțina rapid”, a comentat Chef Scărlătescu. Rămas fără nicio farfurie primită din partea degustătorilor la battle-ul de aseară, Chef Scărlătescu este pregătit pentru o mișcare de forță.

Cu atât mai mult cu cât, în cele șapte confruntări culinare desfășurate până acum, nu a obținut nicio victorie. Așadar, în această seară, Cătălin Scărlătescu aruncă în luptă o amuletă devastatoare, care va crea debusolare totală la bancurile de lucru ale adversarilor. ”Cea mai urâtă amuletă. N-ai cum, nu poți găti nimic!”, a fost reacția lui Sorin Bontea. ”Ne-a distrus de data aceasta”, a comentat Nina Hariton, concurenta lui Chef Bontea, la auzul poruncii amuletei.

”M-a rupt, în momentul în care am auzit ce trebuie să facem”, a spus Chef Dumitrescu. Urmează, așadar, o seară extrem de solicitantă în bucătăria show-ului culinar. Iar pretențiile sunt mari: echipele vor găti pentru niște degustători speciali – un juriu alcătuit din copii care studiază arta gastronomică.

Ce amuletă va folosi Cătălin Scărlătescu, cum se vor descurca adversarii și ce alte surprize va aduce al optulea battle telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 29 mai 2023 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending