Chefi la cuțite - lider de audiență pe toate segmentele de public - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Chefi la cuțite – lider de audiență pe toate segmentele de public

Published

on

            Marți seara fost câștigată de Chefi la cuțite. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență la nivelul tuturor segmentelor de public.

 

Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cu o medie de 8.9  puncte de rating și o cotă de piață de 26.8%, în timp ce al doilea clasat, PRO TV, a obținut 7.3 puncte de rating și 22.2% cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban, cu o medie de 7.6 puncte de rating şi 18.6 procente cotă de piață, în timp ce al doilea program, PRO TV, a obținut 6.5 puncte de rating și 15.8 procente cotă de piață. Chefi la cuțite a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România, cu o medie de 7 puncte de rating și o cotă de piață de 17.1 de procente.

 

Marți seara s-a lăsat cu hohote de râs în platoul Chefi la Cuțite. Cel care a pornit totul a fost chef Sorin Bontea care era dator cu o poruncă pentru colegii săi, așa că aceștia au trebuit să jurizeze un concurent după ce au inhalat heliu. Gina Pistol a intrat și ea în joc, iar toate fazele s-au terminat cu lacrimi… de râs.

Concurenții care au venit în fața chefilor au fost și ei unul și unul. Anastasia, fetița de 4 ani venită din Baia Mare i-a cucerit iremediabil pe cei trei, atât cu preparatul pe care l-a gătit ajutată fiind de mama sa, cât și cu reacțiile și replicile ei. Abia aștept să am nepoți”, a fost reacția lui chef Bontea la finalul momentului. O altă surpriză a venit din partea Antoniei Boantă, sora coregrafului Bogdan Boantă, care a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut verdictul chefilor: 3 cuțite. Actriță de meserie, Antonia a mărturisit că bucătăria este pentru ea mai mult decât un hobby, este pur și simplu plăcere, iar părerea celor trei chefi este foarte importantă.

Căutarea continuă și în această seară la Chefi la cuțite. Se pun pe foc orgoliile chefilor cu o nouă amuletă, iar pe bandă preparatele curg cu o viteză și o diversitate amețitoare, garnisite cu povești de viață adevărate. Lista concurențiilor veniți de departe este completată de un tânăr venit tocmai din Uzbekistan, cu un preparat specific și o poveste desprinsă din filme. Dacă va reuși sau nu să ia râvnitul cuțit, telespectatorii vor descoperi în această seară, de la ora 20.30.

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending