Chefi la cuțite, lider de audiență. Surpriză de proporții pentru chef Cătălin Scărlătescu - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Chefi la cuțite, lider de audiență. Surpriză de proporții pentru chef Cătălin Scărlătescu

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Marți seara, Chefi la cuțite a fost din nou lider de audiență și s-a situat în topul preferințelor telespectatorilor. Conform Kantar Media, cooking show-ul de la Antena 1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, o audiență medie de 9.4 puncte de rating și o cotă de piață de 27.9%. Pe locul al doilea s-a situat PRO TV cu o medie de 7.6 puncte de rating și 22.5% cotă de piață.

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

 

Chefi la cuțite a fost pe prima poziție și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 8.9 puncte de rating și o cotă de piață de 21.2 procente. Locul doi a fost ocupat de PRO TV cu o medie de 7.1 puncte de rating și 16.8% cotă de piață. În minutul de aur, 21.43, aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România au urmărit personajele și farfuriile din audițiile pe nevăzute Chefi la cuțite.

 

Marți a fost seara lui chef Cătălin Scărlătescu. Pe o temă demnă de artiști, chefii au fost provocați să accesorizeze un preparat cu icre roșii de manciuria. O farfurie rarisimă cu o combinație interesantă din stridii cu dressing de fructul pasiunii și ceviche în tamarind, chef Scărlătescu i-a impresionat nu doar pe colegii săi, ci și pe juratul invitat, Cătălin Căpușan. Avantajul amuletei, “Poți lua la tine în echipă un concurent eliminat din celelalte două echipe”, este mult râvit de chefi în această competiție.

Advertisement

 

O mare surpriză a ediției de aseară au fost comedianții Ionut Rusu și Andrei Ciobanu, care au pregătit incomparabila “Omleta de Apoi”, un preparat ce a inspirat publicul de acasă, dar nu a reușit să-i impresioneze pe cei trei juraţi. Un alt duo cunoscut, frații Vlad şi Cristi Munteanu s-au întrecut la gătit și deși au primit doar un cuțit, au reușit să-i amuze copios pe chefi.

 

Veștile bune s-au ținut lanț pentru chef Scărlătescu care a avut parte de o întâlnire neaşteptată şi emoționantă atunci când s-au deschis ușile și și-au făcut apariția Andrei și Clara Istrate, finii săi. La doar 9 ani, cei doi gemeni au reușit să umple platoul de bucurie și să-i impresioneze pe chefi, în special pe Florin Dumitrescu, cu o brioșă gustoasă. Chef Scărlătescu, complet luat prin surprindere, și-a arătat o latură mai blândă, îmbrățișându-și finii cu mare emoție și multă mândrie.

 

Duminică, de la ora 20.00, un nou episod al audițiilor pe nevăzute îi va aduce pe cei trei chefi față în față cu farfurii spectaculoase sau extrem de ciudate și cu concurenți cu totul neaşteptaţi.

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-49 Urban, All urban și Național
Perioada 16 martie 2021

 

Advertisement

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending