Connect with us

Emisiuni

Chefi la cuțite, lider de audiență. Valentin Timofte este cuțitul de aur al lui Chef Bontea. Diseară, Patrizia Paglieri se ia la întrecere cu jurații

Azaleea Necula a pregătit paste gigant alături de mama sa! Chefii n-au știut pe cine să voteze

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Ieri seară a fost o ediție intensă Chefi la cuțite pentru Sorin Bontea, care a câștigat amuleta, dar a și găsit concurentul care să merite cuțitul său de aur în acest sezon. Diseară, audițiile pe nevăzute continuă cu povești emoționante, dar și cu întâlniri amuzante, iar în arena amuletelor se gătește italienește cu un al patrulea competitor hotărât să le facă probleme Chefilor: Patrizia Paglieri.

Chefi la cuțite, lider de audiență

Difuzată în intervalul 19:59 – 23:19, ediția Chefi la cuțite de ieri seară a ocupat primul loc în topul audiențelor pe targeturile urban și național. Pe segmentul de public urban, a înregistrat 5.2 puncte de rating și 16.6% cotă de piață.

Și la nivel național, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 5.2 puncte de rating și 16.3% cotă de piață. În minutul de aur 21:47, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost urmărită de peste 1,2 milioane de telespectatori.

Cea de-a șasea ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite i-a adus o nouă victorie lui Chef Bontea

Amuleta a fost jurizată de actorul Marius Damian și care l-a avut ca al patrulea competitor pe Alex Bădițoaia, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu in sezonul 9 al show-ului culinari. Mai mult, confruntarea a avut ca provocare o temă preferată până acum de Chef Scărlătescu: o farfurie în care ingredientul evidențiat să fie pară.

De partea cealaltă, în arena audițiilor, Chef Bontea i-a înmânat cuțitul de aur lui Valentin Florin Timofte, concurentul de 36 de ani din București, care este bucătar și care l-a cucerit pe jurat cu un preparat tradițional: mămăligă cu șalău și sos de saramură.

”Sunt o persoană care se hrănește cu adrenalina care există în bucătărie, cu nebunia care este acolo. Și vreau să fiu printre cei mai buni bucătari din țara asta, dacă pot. Am venit la Chefi la cuțite cu un preparat simplu, dar gătit din inimă. Tatăl meu e acolo sus și mă veghează. L-am pierdut acum cinci ani, iar el își dorea foarte mult să vin aici, la această emisiune”, a spus Valentin.

”Este cea mai bună farfurie pe care am gustat-o în acest sezon!”, a declarat Chef Bontea, încântat cu alegerea făcută. ”Nu-mi vine să cred. Vă zic sincer că-l ador pe domnul Bontea”, a fost reacția lui Valentin atunci când a primit cuțitul de aur, iar Chef Dumitrescu a vrut să-i facă aceeași ofertă. ”Dedic acest cuțit de aur tatălui meu, cu siguranță s-a bucurat de acest moment de acolo de sus. Am simțit că s-a bucurat”, a spus Valentin.

Diseară, Patrizia Paglieri se ia la întrecere cu jurații, dornică să depună o amuletă la seif

În această seară, va fi distracție în platoul amuletei, dar va fi și luptă aprigă: se gătește italienește, iar cel de-al patrulea Chef invitat este Patrizia Paglieri.

Va reuși oare vreunul dintre jurați să o întreacă pe Chef Patrizia la o probă care-i vine mănușă? Amuleta pusă-n joc este una care va avea puteri mari în etapa întrecerilor pe echipe, iar degustătorul care va decide câștigătorul serii este Cosmin Natanticu.

Cine va ieși victorios, dar și ce preparate demne de a propulsa concurenții în bootcamp vor mai descoperi jurații la audiții telespectatorii vor descoperi în această seară, la Chefi la cuțite, de la ora 20:00, următoarele ediții ale show-ului culinar fiind difuzate luni și miercuri, de la 20:30.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending