Connect with us

AUDIENȚE TV

Chefi la cuțite, lider de piață. Ei sunt concurenții care au primit aseară 3 cuțite din partea juraților

Până acolo, însă, jurizările din preselecții continuă în ediția următoare Chefi la cuțite, cu multe emoții, reacții surprinzătoare și farfurii apetisante.

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Show-ul culinar Chefi la cuțite își menține poziția de lider de piață, ediția de aseară situându-se pe primul loc în topul audiențelor pe toate segmentele de public. A fost o ediție cu preselecții la foc continuu, după ce bătălia pentru seif a încheiat seria întrecerilor pentru amuletă din acest sezon. Iar câțiva dintre participanți i-au convins pe toți cei trei Chefi să pună cuțitele sub cloșuri.

Încă un concurent este eliminatul săptămânii la Survivor România. S-a lăsat cu lacrimi și urlete!

Ediția de aseară Chefi la cuțite a fost lider de piață pe toate targeturile. Difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:31 – 23:32, emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani,o audiență medie de 7.7 puncte de rating și o cotă de piață de 24.8%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 6.2 puncte de rating și o cotă de piață de 20.2%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 7.8 puncte de rating și 20.5% cotă de piață, Pro TV situându-se pe locul secund, cu 6.2 puncte de rating și 16.3% cotă de piață. Chefi la cuțite și-a menținut supremația și la nivel national, obținând 7.7 puncte de rating și 20.8% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 6.3 puncte de rating și 16.8% cotă de piață. În minutul de aur 21:41, emisiunea a fost urmărită de peste 1,7 milioane de telespectatori.

          Printre concurenții care s-au avântat aseară în arena preselecțiilor obținând 3 cuțite s-au numărat Daniela Lache și Dennis Hara, mama și fiul veniți din Italia, țara în care dețin un restaurant traditional românesc.

Fostul Războinic Alin Chirilă a spus, în direct la Măruță cine crede că va câștiga „Survivor România” 2023

Dacă Daniela a gătit piept de pui umplut cu spanac și sos de gorgonzola cu fistic, Dennis a preparat Saltimbocca alla Romana. Tot din Italia a venit la Chefi la cuțite Antonio Gheorghiță Andrei, de profesie Chef patiser, care și-a propus să-i impresioneze pe Chefi cu un preparat din afara zonei lui de specializare. Și a reușit, cucerindu-i cu raviolo negru cu ricotta, castane, gălbenuș și trufe. Tot 3 cuțite, grație porțiilor sale de paste, a obținut și Cosmin Jebelean, timișoreanul de 26 de ani. Iar Bogdan Veselovski, globetrotter-ul care a vizitat 72 de țări cu doar 5 dolari pe zi, a făcut o vizită și în bucătăria show-ului culinar, propunându-le juraților o farfurie inedită: mixul exotic de arome din encebollado, supa de ton ecuadoriană cu yuca și ceapă, i-a convins pe toți cei trei Chefi să pună cuțitele sub cloșuri.

          Dincolo de numărătoarea cuțitelor obținute, preselecțiile au adus și povești impresionante, precum cea a Anastasiei Donțu, tânăra de 28 de ani din Chișinău, care și-a dezvăluit nu doar pasiunea pentru gătit, ci și forța incredibilă de a lupta cu greutățile vieții.

După o copilărie marcată de violențele tatălui, Anastasia a sperat că-și va putea întemeia o familie, căsătorindu-se în urmă cu opt ani – dar anul nunții a fost și cel în care și-a pierdut partenerul de viață într-un accident rutier. ”Soțul meu n-a avut șanse de supraviețuire. Peste noapte, m-am trezit singură. Aveam o mie de întrebări, dar niciun răspuns. Iar la o lună și o zi după decesul soțului, am născut. Mi-am crescut copilul singură. Iar viața merge înainte”, a povestit Anastasia, mărturisind că atât credința, cât și terapia au ajutat-o în tot acest timp. Anastasia se numără, de asemenea, printre concurenții pe care îi vom revedea în bootcamp.

Până acolo, însă, jurizările din preselecții continuă în ediția următoare Chefi la cuțite, cu multe emoții, reacții surprinzătoare și farfurii apetisante.

Sursa: Kantar Media             

  

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending