Chefi la cuţite, record de audienţă al acestui sezon - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Chefi la cuţite, record de audienţă al acestui sezon

Published

on

Luni seara, telespectatorii au fost cu ochii pe confruntarea Chefi la cuţite. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență pe toate segmentele de public și a înregistrat un record de audiență la nivelul publicului comercial pentru acest sezon.

 

Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cu o medie de 13.4 puncte de rating și o cotă de piață de 35.7%, în timp ce al doilea clasat, PRO TV, a obținut 7.1 puncte de rating și 18.9% cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 10.7 puncte de rating și 24.9 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Kanal D, a obținut 6.1 puncte de rating și 14.1 procente cotă de piață.

 

Show-ul de cooking de la Antena 1 a fost pe primul loc și în rândul întregului public din România, cu o medie de 10.3 puncte de rating și o cotă de piață de 23.6%, în timp ce Kanal D, clasat pe locul al doilea, a obținut o medie de 7.1 puncte de rating și 16.3 procente cotă de piață. În minutul de aur al emisiunii, 22.11, peste 2.3 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau competiţia Chefi la cuțite. 

 

Antena 1 a fost de altfel lider la nivelul întregii zile și pe toate segmentele de public. În această seară are loc ultima confruntare a sezonului 8 Chefi la cuțite. Se vor arunca în joc ultimele amulete, cele cu efect devastator, și se vor folosi ultimele resurse de energie. Banda va tulbura atmosfera cum nu a mai facut-o vreodată, iar cea mai mică greșeală îi va costa scump pe cei neatenți.

 

Advertisement

O pară făcută în cinstea lui chef Scărlătescu i-a adus aseară o victorie categorică lui chef Sorin Bontea. În urma confruntării dintre buline și carouri, Robert Vasiliu (Ragnar) din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a părăsit competiția de la Chefi la cuțite.

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-49 Urban, All urban si Național
Perioada 7 decembrie 2020

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending