Connect with us

Emisiuni

Cheloo a lansat o noua moda la X Factor!

Published

on

Atunci când spui X Factor, spui spirit de echipã şi prietenie şi în spatele camerelor de filmat. Au demonstrat-o colegii juratului Cheloo, care atunci când acesta s-a vãzut nevoit sã revinã în fotoliul juriului cu mâna bandajatã, au hotãrât sã îi fie alãturi.

Astfel, de la colegul de juriu, Dan Bittman, şi pânã la prezentatori şi echipa din backstage, cu toţii i-au dat o „mânã” de ajutor rapperului şi şi-au fãcut apariţia în cel de-al optulea episod al supershow-ului, difuzat duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, cu o mânã ascunsã sub haine.

„Asta înseamnã sã fii şmecher! Lansezi o modã, o copiazã toţi!” a spus amuzat Dani Oţil. Bineînţeles cã în zilele ce au urmat, Cheloo nu a fost ferit de o serie de glume, toate pornind de la acelaşi subiect. Colega sa, Delia, i-a cântat şi câteva melodii, printre care şi „Hai sã dãm mânã cu mânã”, spunând amuzatã „N-are cum sã mã batã”.

Cum s-a descurcat Cheloo în ultimele zile de audiţii şi, mai ales, cum şi-a taxat colegii, rãmâne de vãzut duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. scoica

    9 noiembrie 2013 at 19:23

    esti cea mai mare pizda . urlai ca una si faceai ca una iexxxx

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending