Connect with us

Emisiuni

Cheloo refuzat de un consultant financiar la X Factor!

Published

on

Faptul că juratul Cheloo a fost foarte curtat în cel mai nou sezon X Factor nu mai e niciun secret pentru nimeni. De la invitaţiile în oraş şi până la cererile în căsătorie, ofertele au curs pentru rapper, însă foarte puţine domnişoare sau doamne i-au stârnit interesul.

cheloo (1)

Iată însă că roata se şi întoarce. În cadrul ultimului episod de audiţii al super show-ului, difuzat duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, în faţa juriului s-a prezentat şi o doamnă de 36 de ani, de profesie consultant financiar.

Cum era de aşteptat, Cheloo a întrebat-o imediat:

„Câştigaţi bine? Caut o femeie care să mă întreţină!” În hohotele de râs ale colegilor, Marcela i-a răspuns sec rapperului „Mai căutaţi!”. Insă Cheloo nu s-a lăsat cu una, cu două: „În calitate de invalid, aş putea să insist?”, însă nici aşa nu a avut succes.

Cum se va descurca Marcela în faţa juriului şi dacă juratul Cheloo îi va taxa dur refuzul, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1. Tot duminică, telespectatorii vor asista şi la prima parte a unuia dintre cele mai tensionate momente de la X Factor – tabăra de pregătire.

Mai exigenţi şi mai necruţători ca niciodată, cei trei juraţi vor stabili atunci care dintre concurenţii ajunşi în Bootcamp merită să rămână în competiţie şi care dintre ei trebuie să plece acasă.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending