joi, februarie 22, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneSportChina transmite torţa Italiei. Ceremonia de închidere a JO Beijing 2022, în...

  China transmite torţa Italiei. Ceremonia de închidere a JO Beijing 2022, în direct la TVR

  Duminică, 20 februarie, se scrie ultimul capitol al Jocurilor Olimpice de Iarnă Beijing 2022. Ceremonia de închidere a JO se vede în direct la TVR 1. Programul ultimei zile mai include transmisiuni de bob şi hochei la TVR 1, dar şi gale de patinaj la TVR 2.

  După 19 zile de întreceri la 15 sporturi, cea de-a doua ediţie a Jocurilor Olimpice, desfăşurată sub semnul pandemiei de COVID-19, a ajuns la final.

  China, care a scris istorie în aceste zile, Beijing fiind primul oraş care a găzduit atât Jocuri Olimpice de vară, cât şi de iarnă, va transmite torța Italiei. Peste 4 ani, cea mai importantă competiţie a lumii se va întoarce în Europa. În timpul ceremoniei de închidere a JO, primarii orașelor gazdă, Milano și Cortina D’Ampezzo, vor primi steagul olimpic. Telespectatorii TVR 1 vor putea urmări ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de iarnă Beijing 2022 în direct la TVR 1, începând cu ora 14.00.

  Ne vor fi alături cu informaţii, statistici de ultimă oră şi amănunte despre show-ul pregătit comentatorii sportivi ai TVR, Monica Bucur şi Cristian Mîndru.

  Ca și festivitatea de deschidere, ceremonia de închidere va avea loc pe Stadionul Național din Beijing, celebrul Cuib de Pasăre, care a găzduit şi întreceri la Jocurile Olimpice de vară din 2008.

  Ceremonia de închidere va purta semnătura lui Zhang Yimou, care a regizat festivităţile de la Beijing 2008, dar şi pe 4 februarie 2022. Deşi numărul spectatorilor va fi mic, atmosfera va fi însufleţită de reprezentanţii celor 91 de comitete olimpice naţionale participante la Beijing 2022.

  „Ca de obicei, desfăşurătorul spectacolelor artistice este secret, dar punerea în scenă va avea loc sub semnul celor 3 S – Simplu, Sigur, Splendid, al Noului An Chinezesc şi evident sub motto-ul Mai repede, mai sus, mai puternic – împreună!.

  Va fi un spectacol regizat de o personalitate a lumii artistice nominalizată la Oscar, iar rezultatul nu poate fi decât specatculos”, ne asigură jurnalista Monica Bucur.

  Duminică, 20 februarie, la TVR 1 şi TVR 2 vedem, aşadar, ultimele momente ale Jocurilor Olimpice Beijing 2022. Programul e următorul:

  La TVR 1, transmisiuni directe de bob şi hochei, dar şi ceremonia de închidere a JO:

  03.30 – 04.30 – Bob 4 persoane, manşa 3 – cu participarea sportivilor români Mihai Tentea, Ciprian Daroczi, Raul Dobre şi Cristian Radu

  Comentator: Vlad Bucurescu

  Transmisiune directă

  05.20 – 06.10 – Bob 4 persoane, manşa 4 – cu participarea sportivilor români Mihai Tentea, Ciprian Daroczi, Raul Dobre şi Cristian Radu   

  Comentator: Vlad Bucurescu

  Transmisiune directă

  06.10 – 08.40 – Hochei, Finala (M) 

  Comentator: Emil Hossu-Longin

  Transmisiune directă

  14.00 – 16.30 – Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă Beijing 2022

  Comentatori: Monica Bucur, Cristian Mîndru

  Transmisiune directă

  La TVR 2, vedem în direct, în două părţi, gala de patinaj artistic:

  06.00 – 07.05 – Gala patinaj artistic – partea I 

  Comentatori: Monica Bucur şi Marius Negrea

  Transmisiune directă

  07.25 – 08.30 – Gala patinaj artistic – partea a II-a

  Comentatori: Monica Bucur şi Marius Negrea

  Transmisiune directă

  19.10 – 20.30 – Jocurile Olimpice Beijing 2022 – Înregistrări din cursul zilei

  Românii sunt conectaţi la ritmul şi frumuseţea sporturilor de iarnă prin intermediul Televiziunii Române, official broadcaster Beijing 2022, care asigură, în acest an, transmisiuni directe şi înregistrări de la Jocurile Olimpice, pe posturile sale principale – TVR 1 şi TVR 2. TVR Moldova este official broadcaster al transmisiunilor pe teritoriul Republicii Moldova.

  Petrut Nechifor - Reporter

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente