Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

O dietă de existenţă echilibrată înseamnă câte o bucăţică de ciocolată în fiecare mână… doar câte o tabletă! Ciocolata, mâncarea zeilor, are proprietăţi incontestabile atunci când este consumată cu măsură, cu efecte nutriţionale şi medicale recunoscute de medici şi specialiştii nutriţionişti.

Ciocolata măreşte tonusul pielii pentru că în cacao se găseşte vitamina E, un antioxidant care încetineşte îmbătrânirea pielii. Industria cosmetică utilizează praful de cacao ca ingredient pentru măşti faciale sau corporale, săpunuri şi geluri de duş pentru o piele mai catifelată.

Apoi, cicolata este o sursă de energie importantă, dar mai mult de 100 de grame de ciocolată pe zi ar putea avea efecte negative asupra greutăţii corporale şi asupra sănătăţii, deci nu uitaţi de echilibru… Ciocolata îmbunătăţeşte funcţia vaselor sangvine şi poate avea efecte benefice asupra sănătăţii inimii şi ridică nivelul endorfinelor… imediat!

Nu rataţi “Choco Fest” pentru o porţie echilibrată de ciocolată şi dulciuri delicioase şi sănătoase. La “Choco Fest”, veţi găsi delicatese greceşti, ciocolată de casă, specialităţi din miere, baclavale delicioase, dulciuri ungureşti şi turceşti, prăjituri de casă, cozonaci cu nucă şi mac, cafea exotică şi ciocolată caldă.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending