Connect with us

Spectacole

Choco Fest la Plaza România pentru iubitorii de dulciuri

Published

on

București, 2 octombrie 2012. Plaza Romania devine pentru un weekend locația celei mai dulci caravane din această toamnă, Choco Fest care va avea loc în intervalul 5-7 octombrie.

La sfârșit de săptămână toți iubitorii de dulce vor putea gusta dintre cele mai rafinate produse românești și internaționale, iar caramele cremoase, cozonac, baclavale sau briochele vor satisface poftele celor mai pretențioși vizitatori. Nu vor lipsi ciocolata și pralinele belgiene, dulciurile grecești, torturile cu specific italian, dulciurile tradiționale ungurești și produsele apicole naturale. Unele din principalele atracții ale târgului vor fi, negreșit, fântânile Choco Shop care vor pune la dispoziție cele mai aromate fructe trase în ciocolată.

În cadrul evenimentului Choco Fest, alternativa mai sănătoasă la produsele care se găsesc în magazine, vor avea loc demonstrații îmbietoare și multe surprize, completate cu o cafea bio, ceai sau sirop natural.

Accesul publicului este gratuit și are loc în intervalul orar 10.00-22.00.

###

Grupul Anchor este prezent în România din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață, având în portofoliul său proiecte de retail, residence și clădiri de birouri. Printre realizările Anchor Grup în România se numără Bucureşti Mall și Plaza România, dar și Shopping MallDova, centru comercial deschis în Chişinău, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul oraşului și un cinematograf, Movieplex. Valoarea totală a investiţiilor se ridică la circa 250 milioane euro, continuându-se activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură şi extinderea platformei de servicii.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending