Connect with us

Life Style

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a plătit 657.440 de dolari la o licitaţie ce a avut loc în timpul galei “Help Haiti Home”

Published

on

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a plătit 657.440 de dolari pentru un desen realizat de artistul stradal Banksy, la o licitaţie ce a avut loc în timpul galei “Help Haiti Home”, un eveniment de caritate organizat de actorul Sean Penn sâmbătă, la Los Angeles.

Gala de caritate a fost organizată în beneficiul familiilor afectate de puternicul seism care a devastat statul insular Haiti în 2010, informează Agenţia Mediafax.

Chris Martin i-a învins în acea licitaţie pe actorii Bette Midler şi Kevin Bacon. Desenul pe care l-a cumpărat reprezintă un balon în forma unei inimi roşii, acoperită cu plasturi albi.

Solistul trupei Coldplay a fost însoţit de soţia sa, Gwyneth Paltrow, la evenimentul organizat de Sean Penn la hotelul Montage din Beverly Hills.

Chris Martin nu a fost însă singura vedetă generoasă sâmbătă seară, întrucât prezentatorul de televiziune Anderson Cooper a plătit 1,4 milioane de dolari pentru o sculptură alcătuită din 65 de pistoale vechi care i-au aparţinut lui Sean Penn.

Printre invitaţi s-au aflat nume sonore de la Hollywood, precum Julia Roberts, Michael Douglas şi Idris Elba, iar oaspeţii au apreciat un concert susţinut de grupul U2 şi au petrecut până duminică dimineaţă.

Gala a generat încasări totale de 6 milioane de dolari pentru organizaţia de caritate J/P Haitian Relief Organisation înfiinţată de Sean Penn pentru haitienii afectaţi de acel seism devastator din 2010.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau