Connect with us

ENTERTAINMENT

Christian Ocean și Andrei Ștefănescu au lansat “Falling Down”

Published

on

Cea mai nouă colaborare muzicală se numește „Falling Down” și este un proiect între Christian Ocean aka Cristian Tiu producător muzical, compozitor, aranjor și inginer de sunet și solistul Andrei Ștefănescu din trupa Alb Negru.

De curând Cristian i-a propus lui Andrei Ștefănescu o nouă colaborare așa că s-au întâlnit în studio unde au înregistrat noua piesă “Falling Down”, cu un mesaj frumos pentru toți cei care au fost suferit la un moment dat după persoană iubită. Cei doi e posibil să filmeze curând și un videoclip și să îi vedem la TV. Christian Ocean este de fapt Cristian Tiu, producător muzical, compozitor, aranjor și inginer de sunet. Și-a început cariera în 2001 alături de Dl.Problema. A lucrat la multe proiecte de succes în trecut printre care unul din cunoscutele proiecte muzicale de la noi din țară DJ Rynno și Sylvia, compunând alături de fostul său coleg de la trupa Yarabi, Adrian cunoscutele piese “Feel” și “Save me”. Cristian Tiu este fost membru fondator al trupei Yarabi cu care a cunoscut succesul internațional între anii 2006 și 2010. Cele mai cunoscute piese ale trupei au fost “Yarabi”, “I Amar” și “El Silă”.

Împreuna cu, colegul său Adrian au cântat pe scenele internaționale alături de nume ca September, Arash, Denzel, Global Deejays, Ives LaRock, David Tavare. Piesele lor au fost difuzate și pe radiourile internaționale ajungând în top. Un alt proiect de succes la care a lucrat este trupa Alb Negru. Alături de Andrei Ștefănescu, Kamara și Dl. Problemă au creat patru albume de succes. Alte proiecte din perioada respectivă la care Cristian a lucrat au fost Dl. Problemă, Andra, Nico, Amalia, Simplu. Cristian Tiu a lucrat și pe partea de spoturi publicitare pentru companii ca: Microsoft, Intel, Epson, IBM, MC Donalds, MTS Leasing, BSA, Revista Fun Hits & Posters, Radio România, Radio Vacanță, Radio Costinești. Cristian a colaborat în paralel cu o companie americană și pe partea tehnică de show-uri live ca manager de scenă și de producție astfel căpătând experiență și pe partea de live pe lângă vasta experiență de studio.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending