Connect with us

A-Z NEWS

Christine Valmy:”Am fost cea mai fericita femeie de pe pamant”

Published

on

Reclame

Olivia Steer prezinta celor de ACASA in editia din 3 octombrie a emisiunii “Doamne de poveste” portretul unei femei care spune despre sine: “am fost cea mai fericita femeie de pe Pamant”-Christine Valmy.

Pentru cea care a devenit celebra in America dupa ce New York Times a numit-o “mama cosmeticelor”, viata a fost un sir de suferinte si impliniri, toate incununate de o dragoste profunda pentru cel care avea, intr-un final, sa ii fie sot- Cherry. Ajunsa in America, tara tuturor posibilitatilor, cu doar 20 de dolari in buzunar, dupa ce a fugit de regimul comunist din Romania, Christine Valmy a ajuns in postura in care, in 1981, a fost rugata de presedintele american Ronald Reagan sa-l reprezinte intr-o vizita in Romania. Povestea de succes a unei femei puternice, a unei doamne care a trait o foarte frumoasa poveste de dragoste, a unei femei care si-a regasit iubirea dupa 20 de ani a fost filmata, in exclusivitate pentru “Doamne de poveste”, acasa la Christine Valmy, la New York.

Telespectatorii vor vedea, duminica dupa amiaza, de la ora 17.30,  imagini din intimitatea unei femei devenita celebra la mii de kilometri distanta de Romania si vor fi martorii unei povesti de dragoste impresionante.

Si tot in editia de duminica a emisiunii “Doamne de poveste” continua “saga” Reginei Maria cu istoria din spatele casatoriei ei cu regele Ferdinand, dar si cu secrete de alcov bine pastrate despre iubirile secrete ale Reginei. Special pentru a juca rolul lui Ionel Bratianu, unul dintre amantii Reginei, a sosit in Romania Dragos Stanescu, fost prezentator al “Povestirilor adevarate”, stabilit in prezent la Londra. Admirator al Bratienilor, Dragos a fost incantat sa joace rolul unui barbat care, in epoca, a reusit sa cucereasca inima unei doamne de poveste, Regina Maria.

Un interviu impresionant cu Dragos Stanescu despre viata la Londra, activitatea sa muzicala din Marea Britanie, dorul de acasa dar si despre admiratia acestuia pentru Ionel Bratianu va fi difuzat sambata in cadrul emisiunii “Povestiri adevarate”, de la 17.30.

Duminica, de la 17.30, la “Doamne de poveste”, Olivia Steer ii invita pe telespectatori sa-si continue incursiunea in viata Reginei Maria, dar si sa cunoasca o femeie care continua sa simta romaneste, la 82 de ani, desi traieste o viata implinita la New York – Christine Valmy.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending