Cifra de afaceri a companiei Heineken a scazut cu 5% in 2013 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Cifra de afaceri a companiei Heineken a scazut cu 5% in 2013

Published

on

HEINEKEN România își anunță rezultatele pentru anul 2013:

  • Cifra de afaceri netă în valoare de1.120 milioane RON, în scădere cu 5% comparativ cu 2012.
  • Rezultate pozitive pentru mărcile Bucegi și Neumarkt, care au înregistrat creșteri în cota de piață în volum și valoare.
  • Portofoliul HEINEKEN România s-a dezvoltat în continuare: compania a lansat berea Bucegi la doză și Ciuc Radler Fără Alcool.
  • Compania și-a menținut poziția de lider pe piață, crescându-și ușor cota de piață în valoare.

Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN România:

“2013 a fost un an dificil, în care vremea nefavorabilă, nivelul scăzut de încredere al consumatorilor și majorarea accizei au dus la o scădere a pieței de bere în România. În ciuda acestor condiții economice dificile, ne-am menținut poziția de lideri pe piață cu ajutorul portofoliului puternic, a investițiilor în mărci și a inovațiilor. Cota noastră de piață în valoare a crescut, dovedind faptul căstrategia noastră pe termen lung continuă să dea rezultate bune.”

Planuri pentru 2014:

“În 2014 ne așteptăm,în continuare, la condiții dificileșine vom ghida dupăaceeași strategieperformantă pentru a susține creșterea sustenabilă a companiei”, spune Onno Rombouts.

 

Advertisement

Progrese în cadrul Agendei de SustenabilitateBrewing a Better Future”:

  • ·         HEINEKEN își concentrează acțiunile din Agenda de Sustenabilitate în patruarii cheie, prin care poate influența amprenta companiei asupra mediului: reducerea emisiilor de CO2, protejarea surselor de apă, achiziția de materii prime și promovarea consumului responsabil. Pentru fiecare dintre acestea și-a stabilit ținte ambițioase.
  • ·         În 2013, HEINEKEN România a înregistrat progrese în toate ariile Agendei Brewing a Better Future”. Compania a scăzutconsumul specific de energie termică, consumul specific de apă și și-a eficientizat rutele de distribuție, reducând numărul de kilometri/hectolitru cu aproximativ 12%. Mai mult, HEINEKEN România a început un parteneriat de 2 ani cu Green WEEE International pentru reciclarea deșeurilor electronice. Totodată, a continuat dezvoltarea parteneriatului cu ALIAT, prin programul Alcohelp, pentru promovarea consumului responsabil și reducerea efectelor negative ale consumului abuziv de alcool. Alături de Asociația CSR Nest,compania a continuat să sprijine comunitățile locale prin programul HEINEKEN Pentru Comunități.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending