Connect with us

Analize

CIFRE. Primul episod al celui mai nou sezon Las Fierbinți, lider de audiență. „Minunea” din Fierbinți continuă și diseară, la PRO TV

Published

on

 Celentano și Ardiles au descoperit minunea din Fierbinți aseară, de la 21:30 fiind urmăriți la nivel național de peste 1.8 milioane de telespectatori.

Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate categoriile de public.

Cifre calculate pentru toata ziua, aici!

PUBLICUL COMERCIAL

Astfel, în intervalul de difuzare 21:26-22:21, pe segmentul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 13.6 puncte de audiență și o cotă de piață de 29.1%, următorul post clasat, Antena 1 înregistrând valori de două ori mai mici: 6.8 puncte de rating și 14.6% cotă de piață.

PUBLICUL URBAN

Pe întreg publicul din mediul urban, PRO TV a obținut pe perioada difuzării celor două episoade pline de umor o audiență medie de 9.5 puncte de rating și 17.9% cotă de piață, următorul post clasat, Kanal D înregistrând 8.6 puncte de rating și 16.3% cotă de piață.

PUBLICUL NATIONAL

Și la nivelul publicului național, serialul Las Fierbinți și-a menținut poziția de lider cu 10.2 puncte de rating și o cotă de piață de 19.6%. Televiziunea de pe locul 2, Kanal D a înregistrat 8.3 puncte de rating și 15.9% cotă de piață.

Grafice cu cifre detaliate pe urmatoarea pagina! 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Pagini: 1 2

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending