Connect with us

Life Style

Cine canta in 2009 in Romania !

Published

on

Reclame

Stiumuzica.ro si-a verificat bine informatiile, a discutat cu organizatorii de evenimente si a realizat calendarul concertelor si festivalurilor anuntate pentru 2009.
Daca ianuarie este luna de pauza, din februarie 2009 nume grele vor concerta in Romania.

p8180145
Dupa concertul sustinut cu casa inchisa la inceputul lui 2008 pe scena Salii Palatului din Bucuresti, elitele muzicii cubaneze se intorc in Romania pentru doua noi spectacole. Pe 5 februarie 2009 The Havana Lounge va concerta in Sala Olimpia din Timisoara, urmand ca pe 7 februarie 2009, orchestra cubaneza sa revina in capitala, la Sala Palatului. Preturile biletelor inca nu sunt cunoscute.

Sting va deschide seria numelor grele pe scenele romanesti, pe 10 februarie 2009 la Sala Palatului din Bucuresti.
Cine sunt artistii care si-au confirmat concertele din Romania in 2009, cat costa biletele si la ce surprize ne mai putem astepta, intr-un articol amplu publicat pe www.stiumuzica.ro.
La capitolul promisiuni dar fara certitudini, pentru 2009 sunt posibile concerte AC/DC si U2 in Romania.

Daca in cazul AC/DC, stiumuzica.ro a obtinut in premiera confirmari din partea unei companii de telefonie mobila care se afla in negocieri pentru sponsorizarea show-ului, dar si din partea unui trust media care se va implica in promovare, in cazul U2 lucrurile sunt mult mai complicate. Fiind vorba de sume foarte mari la mijloc, inca nu exista un organizator de evenimente care sa-si asume organizarea concertului in tara noastra. Pentru AC/DC suntem optimisti si speram ca pana la urma concertul va fi confirmat si oficial si speram ca membrii AC/DC sa-si faca loc in agenda incarcata si pentru o vizita pe plaiurile mioritice.

Stiumuzica.ro este cel mai complet site romanesc de muzica. Acesta aduce la un loc concursuri, o comunitate creata in jurul artistilor, biografii ale formatiilor si cantaretilor, videoclipuri, versuri si stiri de prima mana.

Orice utilizator inregistrat isi poate demonstra cunostintele din domeniul muzical participand la un concurs online. Fiecare raspuns corect este recompensat cu puncte care se pot schimba pe loc in premii care pornesc de la CD-uri, DVD-uri, tricouri sau lanyarduri stiumuzica.ro si ajung la electronice. Mai mult, cei care se simt in voce pot incarca pe www.stiumuzica.ro inregistrarile lor karaoke, acestea aducandu-le deasemenea puncte.

Site-ul www.stiumuzica.ro este proprietatea Europe Developpement International S.A,
parte a trustului Lagardere Active Radio.

stiumuzica.ro – Aici e lumea mea!

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta folosind formularul disponibil la adresa www.stiumuzica.ro
http://www.stiumuzica.ro

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending