Connect with us

Casting

Cine dorește poate lua cina în “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” se poate inscrie aici!

Published

on

Toamna aceasta chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu deschid porțile infernului culinar în show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, la Antena 1.

Cei trei au început deja filmările pentru noul proiect, filmări pe care le-au așteptat cu nerăbdare. Toți cei care vor să intre în restaurantul de top în care gătesc concurenții și să guste din felurile alese pregătite de aceștia sunt de acum așteptați să se înscrie pe site-ul http://iadulbucatarilor.a1.ro/. Doar cei care vor completa formularul de înscriere vor putea să devină clienți ai restaurantului “Hell’s Kitchen” și să facă astfel parte din show.

Tot ce trebuie să aibă la ei sunt hainele de oraș, pofta de mâncare și curiozitatea de a descoperi gusturi neașteptate. Mâncarea bună și show-ul garantat sunt din partea casei. Așadar, cine vrea să ia cina în Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, se poate înscrie pe http://iadulbucatarilor.a1.ro/.      

hk2

 

Foto Credit: Antena 1

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau