Connect with us

Eurovision

Cine doriţi să reprezinte Bulgaria la Eurovision 2011?

Published

on

 

După cum ştiţi piesa Bulgariei pentru Eurovision 2011 va fi compusă de Philipp Kirkorov. Stilul acestuia este unul foarte comercial, fiind o combinaţie între R&B şi Dance. Eu am selectat interpretele din Bulgaria care se apropie de acest stil şi le voi prezenta în acest articol.

1. Nevena:

În vârstă de 23 de ani şi cunoscută publicului din România pentru cover-ul la piesa ,,Selecta” a Andei Adam, pentru participarea la Cerbul de Aur 2008, dar şi pentru o colaborare cu Marius Moga, Nevena a câştigat Bulgarian Idol în 2007, cea ce ne face să nu avem îndoieli în privinţa calităţilor ei vocale. În 2008 a participat la Selecţia Bulgariei pentru Eurovision, dar a terminat pe locul 6. Primul ei album a fost un succes.

Nevena – Jestoka (live):

Nevena feat. Marius Moga & NiVo – Zoom (Bad boys vs. Super girls):

2. Maria Ilieva:

Are deja o carieră internaţională strălucită, câştigând multe premii în la concursurile internaţionale, multe din piesele ei fiind difuzate în Anglia şi SUA, având şi un videoclip filmat la Los Angeles. Colaborarea ei cu Keith Thompson este considerată cea mai bună realizare a unui artist bulgar.

Maria Ilieva feat. Keith Thompson – Truly:

3. Lilana:

În vârstă de 25 de ani, a participat la Big Brother Bulgaria. Ea a ajuns în atenţia publicului, după ce, ajunsă în SUA, şi-a criticat ţara natală, astfel, colaborarea ei cu Snoop Dogg nu prea a fost difuzată în Bulgaria.

Lilana – Sound of goodbye:

Lilana feat. Snoop Dogg & Big Sha – Dime piece:

4. DesiSlava:

De departe, cea mai importantă interpretă din muzica bulgară contemporană, DesiSlava a reuşit să şteargă trecutul de ,,chalga slut”, şi să se lanseze şi pe piaţa internaţională. Are un album în limbă Spaniolă, lansat exclusiv în Spania şi are la activ o colaborare cu Kostas Martakis.

DesiSlava – Ficcion:

DesiSlava feat. Kostas Martakis – Agapi mou:

5. Lora:

Are foarte multe piese R&B rămase în mediocritate, însă a reuşit să rupă ritmul cu ,,Nedei da spish”.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia “Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending