Cine este Mona Segall, creatoarea show-urilor de succes de la Pro TV? (video) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Cine este Mona Segall, creatoarea show-urilor de succes de la Pro TV? (video)

Published

on

Mona Segall, in varsta de 53 de ani, lucra de 19 ani in Pro TV si a produs unele dintre cele mai importante emisiuni care au inregistrat audiente record de-a lungul timpului. “Dansez pentru tine”, “Vocea Romaniei” sau “Dansez pentru tine” sunt doar cateva din show-urile produse in ultimii ani de Mona Segall la Pro TV. 

In trecut Mona Segall a mai produs alte emisiuni care au facut istorie in Romania, cum ar fi “Alege Asia” “Stii si cas­tigi”, “Roata norocului”, “Pretul corect”, “Risti si castigi”, “Te uiti si castigi”, “Ecuatia Pro”, “Ministerul comediei” “sau “Vara Ispitelor”, show care l-a facut vedeta pe Victor Slav.

alege asia pro tv
Intre anii 1973-1992 a lucrat in Studiourile Buftea ca asistent de regie si regizor secund; printre filmele pe ale caror generice se afla numele sau este si “Liceenii”. Prima intalnire cu televiziunea a avut-o in 1980, cand a lucrat la realizarea serialului “Lumini si umbre”. Din 1992 lucreaza pentru Media Pro si pentru Pro TV, in Media­vision, al carui director este, din 1995.

Omul cheie din PRO TV, Mona Segall a demisionat!

mona segall

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending