Cine este noul prezentator al emisiunii Întrebarea mesei rotunde la PRO TV PLUS? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Cine este noul prezentator al emisiunii Întrebarea mesei rotunde la PRO TV PLUS?

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Show-ul online care le pune pe vedete în fața unora dintre cele mai incomode întrebări și provocări, Întrebarea mesei rotunde, a revenit astăzi cu un nou sezon. Primul invitat al emisiunii a fost Marius Manole, care ar fi putut gusta din delicatese alese, precum rulori cu surprize, salivă de alpaca sau salată cu crudități, în cazul în care nu răspundea la întrebarea primită. 

 

 

NEW Publicam si scriem advertoriale pentru tine!

 

După ce a aflat care a fost cel mai stânjenitor moment din cariera lui Marius Manole, dar și când și-a început acesta viața amoroasă, Alex Daragiu i-a adresat cea mai neașteptată întrebare: ”Care este emisiunea pe care ți-ar plăcea să o prezinți: Trending Review, How to Tik Tok sau Întrebarea mesei rotunde ?”. Fără să stea pe gânduri, Marius a ales – Întrebarea mesei rotunde. Și așa va fi!

 

Începând cu acest sezon, Marius Manole preia ștafeta de la Alex Daragiu și ne așteaptă în fiecare miercuri, pe protvplus.ro, cu noi ediții și invitați neașteptați.

Advertisement

 

Am decis să-mi mut toate resursele pentru emisiunea Trending Review deoarece simțeam că nu pot face două lucruri… la fel de bine. După un lung casting, am știut că Marius Manole este acel om mișto care trebuie să prezinte în locul meu! Am încredere că va duce show-ul la un alt nivel”, declară Daragiu.

Încântat de noua provocare, Marius Manole admite ”nu am mai făcut așa ceva, înainte făceam totul singur. Nu aveam producător, un spațiu în care să mă desfășor”. Gândindu-se la invitații pe care îi va avea, are o singură așteptare ”să vină și să nu fugă în timpul emisiunii. Înțeleg că Daragiu îi sechestra în studiou… e o variantă”. Cât despre mâncărurile de pe masă, Marius spune ”nu vreau să propun nimic, ceea ce e pe masă e, ca și până acum, o necunoscută și pentru mine și pentru invitat, le aflu în același timp cu invitatul, asta ca să putem fugi împreună”.

 

Nu ratați ultima ediție prezentată de Alex Daragiu, iar de miercurea viitoare fiți alături de Marius Manole și ai lui invitați pentru a vedea cine răspunde… și cine mănâncă la Întrebarea mesei rotunde!

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending