Connect with us

Emisiuni

Cine este noul profesor de actorie de la Te cunosc de undeva ?

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Filmările pentru cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, care va putea fi urmărit în curând la Antena 1, sunt în toi, iar show-ul vine cu o mulţime de surprize. Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Tot din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza din timpul reprezentaţiei pe scenă să fie una şi mai mare.

„E o onoare pentru mine şi un cadou de la Dumnezeu acest rol în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva! Mi se pare fascinant că după ce am trăit experienţa acestui show în calitate de concurent, acum am trecut de cealaltă parte a baricadei, unde nu mi-aş fi imaginat niciodată că o să ajung şi de unde se vede şi mai bine frumuseţea acestui show.

Advertisement

Eu ştiu cel mai bine cât de greu este, mai ales că am avut ocazia să concurez atât singură, cât şi în cuplu, alături de Romică, aşa că le înţeleg şi mai mult temerile concurenţilor din acest sezon, unul special, dedicat în totalitate duetelor. Toţi îmi sunt foarte dragi şi încerc să îi ajut cât de mult pot, să le dau cât de mult pot din tot ce ştiu eu, pentru ca juriul să aprecieze munca lor!”, a declarat actriţa.

Fiecare rol pe scena transforming show-ului presupune zeci şi zeci de ore de repetiţii la canto, actorie şi coregrafie: „Este o muncă sisifică, de cel puţin 10 ore pe zi, în această perioadă, iar dacă înainte îmi studiam doar piesa mea, acum trebuie să pregătesc absolut toate momentele din concurs, deci nu mai încape vorbă despre volumul de muncă. Va fi un sezon foarte interesant pentru că avem tipologii diferite şi oameni minunaţi pe care îi voi ajuta cât de mult voi putea să aibă încredere în ei, să uite de frici atunci când sunt pe scenă, să nu pornească avându-l pe „nu” înainte şi să primească cu bucurie orice rol le oferă Ruleta!”

Totodată, Adriana Trandafir a mărturisit că le va pune la dispoziţie concurenţilor tot ceea ce a învăţat ea de-a lungul participărilor la transforming show-ul de la Antena 1: „Îi voi învăţa tot ce ştiu eu, toate secretele, de la cum să urce în lift, până la cum să îşi gestioneze emoţiile şi gândurile. Dacă vor asculta tot ceea ce le spun, cu siguranţă le va fi mai uşor! Chiar dacă din faţa televizorului pare totul uşor, telespectatorii trebuie să ştie câtă muncă există în spatele fiecărui moment de pe scenă. În calitate de antrenor al olimpicilor, le spune mereu concurenţilor că important e nu cât de bine te-ai antrenat de-a lungul timpului, ci cât de performant eşti în momentul în care trebuie să câştigi olimpiada!”, a mai completat actriţa. 

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera în curând la Antena 1. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe, jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase. 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending