Cine este reporterul care a ajuns sa intre de 3000 de ori in direct? Aflati aici! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Premieră TV

Cine este reporterul care a ajuns sa intre de 3000 de ori in direct? Aflati aici!

Published

on

Corespondenţii ProTV intră în direct de nenumărate ori, dar Ovidiu Oanţă ştie cu precizie că ieri seară, în cadrul Ştirilor ProTV de la ora 19:00, a transmis în direct pentru a 3000-a oară.

“Povestea cu număratul – mica mea nebunie – a început cu ani buni, pe vremea când eram reporter la ProTV Baia Mare.
În fiecare seară sau cel târziu a doua zi dimineaţă după ce intru în direct, trec la catastif. La început consemnam doar data. Cu timpul am dezvoltat această contabilitate neobişnuită şi am menţionat locul de unde am făcut transmisiunea şi tipul ei. Şi uite aşa s-a făcut prima sută, apoi prima mie. Acum, că s-au făcut 3000, parcă sunt puţine. Mă gândesc ce-oi zice şi cum o fi când oi spune: sunt 5000, 10.000. Dincolo de număr sunt poate de două, trei ori mai multe minute în direct şi tot atâtea poveşti despre oameni şi întâmplări, cu bâlbe mai mari sau mai mici (jur că totuşi puţine), dar e ceva, nu?”, a mărturisit Ovidiu Oanţă.

Ovidiu a intrat pentru prima dată în direct la Ştirile ProTV în urmă cu 13 ani.

“În martie 2000, în plin scandal al accidentului ecologic de la Baia Mare, când presa din întreaga lume vuia despre deversările accidentale de cianuri, când abia mi se uscase cerneala pe legitimaţia de reporter ProTV, am fost anunţat că voi intra în direct în principala ediţie de ştiri a zilei. Am simţit tone de adrenalină în corp, cred că a fost pentru prima dată când am simţit adrenalina cum pune stăpânire pe mine. Când am auzit vocea Andreei spunând Bună seara, Ovidiu! m-am trezit pur şi simplu vorbind”, îşi aminteşte corespondentul Ştirilor ProTV.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending