Connect with us

Seriale

Cine este tânărul din imagine? A fost președintele Americii, iar povestea lui o veți afla joi la BBC Knowledge

Published

on

BBC Knowledge va difuza joi, 12 iunie, de la ora 23:00, documentarul Reagan, care dezvăluie cariera unuia dintre arhitecții lumii moderne: Ronald Reagan – figură emblematică, stea de cinema și președinte al Statelor Unite ale Americii timp de două mandate.

Documentarul surprinde portretul celui de-al 40-lea președinte american și ascensiunea lui meteorică – de la actor mediocru de cinema la reprezentant de vânzări al General Electric, de la guvernatorul statului California până la cel mai puternic om din lume – și examinează modul în care acest vehement opozant al comunismului reușeste să aibă o carieră politică neașteptată – o carieră care continuă sa modeleze încă modul de viață american.

Totuși, unii critici consideră că economia mondială încă suferă de pe urma efectelor politicilor lui Reagan, iar orgoliul politicii sale externe continuă să împingă America într-un ciclu de intervenții militare aventuroase în diferite colțuri ale lumii. Pentru acești critici, Reagan este o figură de rău augur, care a făcut mai multe lucruri proaste decât bune.

Cine a fost Ronald Reagan și cum a ajuns să modeleze politica mondială în modul în care a făcut-o? Cu ajutorul unor interviuri cu colaboratorii săi cei mai apropiați și care l-au cunoscut cel mai bine, acest documentar oferă o perspectivă profundă și relevantă asupra politicilor lui Reagan care au revenit în actualitate. ReaganRonald Reagan

Foto Credit: BBC Knowledge

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending