Connect with us

AUDIENȚE TV

Cine a ieșit învingător din duelul Vocea României și X Factor?

Published

on

Am înnebunit telecomanda aseară. Am schimbat între Antena 1 și PRO TV pentru a nu pierde interpretările aspiranților la marile premii puse în joc la Vocea României și X Factor. Oamenii de relații publice de la PRO ne-au trimis un comunicat de presă în care reiese că Vocea a înregistrat audiențe record. Iată ce spun cifrele:

Vocea României, spectacolul vocilor care contează, a adus şi la a doua ediţie audienţe record, situându-se pe primul loc în preferinţele telespectatorilor, lider incontestabil pe intervalul orar 20:30 – 22:55, şi a reuşit să aducă în faţa televizoarelor 2,5 milioane de români în minutul de aur.

A fost o ediţie spectaculoasă care a avut toate ingredientele succesului. Concurenţii au impresionat încă o dată cu alegerile făcute în materie de muzică, iar antrenorii au dus adevărate lupte, folosind argumente solide pentru a-i convinge pe concurenţi să aleagă echipa lor.

Emisiunea a fost şi în cea de-a doua ediţie a sezonului 4 lider de audiență pe toate categoriile de public. În intervalul de difuzare 20:30 – 22:55, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider detașat cu o audiență medie de 12,1 puncte de rating și 27,6% share. Locul doi a fost ocupat de Antena 1 cu 9,3 puncte de rating și 21,2% share. La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu o audiență medie de 10,1 puncte de rating și 20,4% share, al doilea post clasat fiind Antena 1 cu o audiență medie de 9,0 puncte de rating și 18,3% share. La nivel național, PRO TV câştigă şi de această dată locul întâi cu o audiență medie de 9,2 puncte de rating și 19,1% share, iar Antena 1 se clasează pe locul secund cu 7,6 puncte de rating și 15,6% share.

Cea care a deschis cea de-a doua ediţie a fost Ivana Farc care a reuşit să întoarcă toate cele patru scaune încă din primele secunde de când a început să cânte formidabil piesa „Raggamaffin”. Antrenorii au încercat să o încânte pe Ivana să îi aleagă, însă preferatul ei a fost Tudor Chirilă, alături de care va merge mai departe în concurs.

Românii au avut parte de o emisiune incendiară vineri, cu concurenţi care au surprins din toate punctele de vedere. Graur Mircea Eugen a venit la Vocea României pe motocicletă, împreună cu un grup de prieteni, toţi motociclişti. De aproape 5 ani locuieşte în Congo unde instruieşte poliţişti, însă îşi doreşte să rămână în ţară alături de familie. A impresionat cu interpretarea piesei „El tango de Roxanne” şi l-a ales pe Smiley, în ciuda dezamăgirii lui Tudor care şi-l dorea în echipa lui, exclamând în repetate rânduri „NU! NU! NU!”

Dacă în prima ediţie Marius Moga şi-a atras de partea lui 3 concurenţi, în cea de-a doua nu a mai reuşit aceeaşi performanţă. Boema Alexandra Bărăceanu, cea care a făcut sala să vibreze cu melodia „I’d rather go blind” a fost singura care a ales să meargă mai departe alături de Marius şi echipa lui.

Loredana a început seara cu dreptul şi a fost foarte inspirată când s-a întors la auzul glasului lui Valentin Uzun Ion, care a cântat plin de bucurie melodia „Gas, gas”. În urma emisiunii de vineri seara, Lori i-a cooptat în echipa sa pe Valentin şi pe Lucian Colareza, care a impresionat cu interpretarea fără greşeală a melodiei „Historia de un amor”.

Chiar dacă a fost copleşită de emoţii, Ana Maria Andrei a cântat melodia „Stay” şi a reuşit în cele din urmă să îl convingă pe Tudor să se întoarcă şi, astfel, să facă parte din echipa lui. Acesta a fost cel mai frumos cadou de ziua sa primit din partea antrenorului Tudor Chirilă, dar şi a soţului ei care i-a dăruit în direct un tort şi un superb buchet de flori.

„Rebel yell” a fost melodia care a făcut sala să se ridice în picioare, dar şi pe cei patru antrenori. Piesa cântată exploziv de Vladimir Pocorschi l-a adus pe acesta în echipa lui Smiley alături de care a decis să îşi continue drumul în competiţie.

Petra Acker a reuşit să surprindă audienţa prin interpretarea impecabilă a melodiei „Can’t take my eyes off of you”, dar şi prin look-ul ei. „Eşti din România? Nu arăţi ca şi cum ai fi din România”, a spus Loredana în momentul în care a văzut-o. Cu toate că toţi cei patru antrenori au fost fascinaţi de atitudinea şi vocea ei, Petra s-a regăsit în stilul lui Tudor Chirilă şi a ales să meargă în echipa lui.

Cea mai curtată concurentă a serii a fost Maria Şimandi. Tehnica ei vocală de excepţie şi interpretarea spectaculoasă a melodiei „Chasing pavements” au intors cele 4 scaune în doar câteva secunde, iar antrenorii s-au ridicat în picioare şi au aplaudat-o îndelung. În final, decizia Mariei a fost de a se alătura echipei lui Smiley.

Din păcate, alţi concurenţi au fost mai puţin norocoşi şi nu au reuşit să facă faţă presiunii şi cerinţelor,  astfel că nu au convins echipa antrenorilor că merită să meargă mai departe în competiţie.

În momentul de faţă, Marius Moga, Tudor Chirilă şi Loredana au câte 4 concurenţi în echipele lor, iar Smiley conduce cu 5 concurenţi.

Show-ul va continua vinerea viitoare, cu o noua ediţie plină de suspans, emoţii, dar mai ales cu voci de excepţie.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

Facebook Comments Box
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. gigikent

    20 septembrie 2014 at 15:54

    mai fratilor…e diferenta uriasa intre ce e la pro si ce e la antena….din toate punctele de vedere!…atmosfera/decoruri net in favoarea pro….comentarii judecatori net in favoarea pro…ca sa nu mai zic piesa de rezistenta: cat este loredana de varza 🙂 ..este cu zilioane de clase peste delia…cu uin aspect (imbracaminte/coafura/machiaj) de extrem de prost gust…cu comentarii identice cu cele ale pitipoancelor de le gasesti pe la colturile strazilor … cu comportament infantil vizibil..cu alte cuvinte FARA CLASA/CLASE 🙂 🙂 🙂 …normal ca a strans categoria aceea de populatie sa se uite… daca ma uit la procentele de audienta is cam ca cele de la bac:)…aia care au luat bacul is cu putin mai multi fata de verze:D /// lori vs deli

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending