Connect with us

Cinema

Cine scapă viu din “Scapă, dacă poți 2! Turneul Campionilor”?

Published

on

Reclame

După ce ne-a ținut cu sufletul la gură acum doi ani, celebrul thriller “Escape Room” revine în forță cu un nou puzzle mortal care promite să ne captiveze vara aceasta. Scapă, dacă poţi 2! Turneul Campionilor” ne prezintă un scenariu și mai complex: dacă înainte jocul se desfășura în camere de evadare, acum se poate întampla oriunde, ceea ce suprasolicită abilitățile jucătorilor. E doar un joc, dar de reușita acestuia depinde însăși viața lor. Să înceapă „Turneul Campionilor”! O premieră terifiantă – din 16 iulie 2021, în cinematografele din toată țara.

Vă amintiți camerele de evadare ucigașe, care exploatau la maximum abilităţile creative ale jucătorilor de a rezolva probleme într-un timp limită, în faţa unei uşi încuiate? Ei bine, provocarea revine cu și mai mult suspans!

Regizorul Adam Robitel, deja celebru pentru producții horror (precum Insidious: The Last Key”, „The Taking of Deborah Logan” și primul film „Escape Room”), ridică acum miza în „Scapă dacă poți 2: Turneul Campionilor”. Șase oameni se trezesc blocați într-un labirint de capcane letale. Pentru a evada, trebuie să descopere ce au în comun, dar ce urmează să descopere îi va șoca pe toți.

Zoey (Taylor Russell) şi Ben (Logan Miller), cei doi supraviețuitori din camerele maleficei corporații Minos, sunt hotărâţi să afle cine i-a ucis pe ceilalţi şi să prevină alte crime.

Pe măsură ce investigațiile le relevă din misterele sumbre ale organizației, se strânge lațul și este inevitabil că îi pândesc noi pericole. De exemplu, o distracție mortală în Turneul Campionilor, alături de alți supraviețuitori ai jocurilor anterioare.

Și, pentru că deja s-au dovedit abili în indicii, puzzle-uri și evadări, acum, gradul de dificultate este și mai ridicat, iar victimele nici nu-și imaginează ce provocări îi așteaptă. Deja au înfruntat focul, frigul, gravitaţia, gazele otrăvitoare, iar la finalul primului film apăruse indiciul că ar fi captivi într-un avion.

Surpriza este că, de data aceasta, jocul nu este limitat la camere convenţionale, ci se poate desfăşura oriunde: în metrou, pe o plajă cu imagini de vedere și nisipuri mişcătoare, într-o bancă art-deco protejată de lasere mortale sau pe o stradă din New York lovită de ploaie acidă. În plus, crește presiunea: ai doar o oră să rezolvi puzzle-ul şi să ieşi din joc. Tic-tac, tic-tac, tic-tac…

Producătorii se întrec pe ei înșiși în ceea ce privește scenografia și artele vizuale implicate în noul thriller, fiecare cameră având o coloristică și o vibrație aparte. De fapt, „camerele sunt vedetele filmului”, spune producătorul executiv Karina Rahardja.

“Sunt tulburător de frumoase şi letale, ceva ce oamenii nu au mai văzut.” Edward Thomas, designerul de producţie câştigător al unui premiu BAFTA, creează mecanismele jocurilor: Proiectarea acestui film este deosebit de dificilă; sunt atât de multe piese mobile şi fiecare poate fi periculoasă dacă actorii sau camerele nu ating marcajul potrivit. Se întâmplă multe lucruri, este într-adevăr o maşină bine unsă şi bine reglată şi aşa trebuie să fie. Aceste camere sunt ucigaşe.”

Regizorul Adam Robitel a creat Scapă, dacă poţi: Turneul Campionilor” după un scenariu de Will Honley şi Maria Melnik & Daniel Tuch şi Oren Uziel, pornind de la o poveste de Christine Lavaf & Fritz Bohm. Filmul este produs de Neal H. Moritz, avându-i drept producători executivi pe Adam Robitel, Karina Rahardja şi Philip Waley, iar Oren Uziel este coproducător. Marc Spicer ACS  este director de imagine, iar Edward Thomas, designer de producţie. Editori: Steven Mirkovich, ACE şi Peter Pav. Muzica este compusă de Brian Tyler & John Carey.

Producție originală Columbia Pictures, filmul durează 88 de minute, se adresează persoanelor în vârstă de minimum 15 ani și este distribuit în România de InterComFilm Distribution.

Trailerul poate fi urmărit aici:

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Special TV6 ore ago

Când visăm împreună, ne adunăm împreună! PRO TV și FRF lansează Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Reality Show6 ore ago

Diseară, la Chefi la cuțite începe bootcampul sezonul 13: concurenții se confruntă cu presiunea celei dintâi probe eliminatorii

Emisiuni7 ore ago

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Monden7 ore ago

Întâlnire amoroasă între doi concurenți Survivor, înainte de show-ul de la Pro TV: „A venit la mine acasă și era băută”

Reality Showo zi ago

Filmările Survivor All Stars s-au încheiat, iar concurenții sunt în țară! Finala va fi LIVE!

Documentar4 zile ago

National Geographic anunță premierea serialului „NASA: Culisele Inovațiilor” la 43 de ani de la trimiterea primei nave în spațiu

AUDIENȚE TV5 zile ago

Faimoșii continuă seria victoriilor, iar problemele încep să apară pentru Războinici, la Survivor All Starss. Show-ul, lider de audiență

ȘTIAI CĂ...?6 zile ago

RIHANNA, cântăreață care explodează pe scenă. Care a fost ascensiunea sa în industria muzicală mondială

Reality Show6 zile ago

Faimoșii caută o victorie mult așteptată în jocul vital, la Survivor All Stars: ”mergem spre imunitatea asta, cu gândul să câștigăm”

FOTBAL6 zile ago

PRO TV și FRF pregătesc o surpriză suporterilor, înainte de EURO 2024! Doar 67 de zile rămase până la meciul de debut!

Reality Show6 zile ago

După 3 ani, s-au împăcat la Survivor România All Stars! Gimnasta Ana Porgras și controversatul Zanni s-au luat în brațe în show-ul de la PRO TV

Facebook

Advertisement

IN Trending