Connect with us

Emisiuni

Cine stă în spatele coregrafiilor de la Vocea României? Dansatorii sunt veniţi din Europa şi SUA!

Foto Credit: PRO TV
Avatar

Published

on

 

În vară, coregraful de la Vocea României, Emil Rengle, împreună cu Mădălin Farc, coregraful de la Românii au talent, au căutat cei mai talentați dansatori din Europa și Statele Unite și i-au adus pe scena de la Vocea României în cel de-al cincilea sezon al show-ului.

Cei doi au susținut o serie de workshop-uri de dans peste ocean și au realizat un turneu european, în cadrul cărora au împărtășit cursanților tainele coregrafiilor perfecte. Emil și Mădălin au selectat trei dansatori din Statele Unite, Elveția și Londra, pe care telespectatorii i-au putut urmări în fiecare ediție live a noului sezon Vocea României. Alături de cei trei, Emil Rengle aduce în trupa PRO Dance, în fiecare vineri, noi profesioniști extrem de talentați, pentru a oferi diversitate show-ului și a crea momente complexe și spectaculoase.

Anul acesta, în premieră la Vocea României, coregraful Emil Rengle a lucrat pentru toate creațiile prezentate în fiecare vineri seara cu Mădălin Farc și, împreună, au realizat pentru acest sezon peste 20 de coregrafii senzaționale.

“A fost și este una dintre cele mai creative experiențe să fiu coregraful emisiunii Vocea României. Fiind înconjurat de o echipă puternică și profesionistă, am posibilitatea să îmi pun toate ideile curajoase în scenă. Energiile din acest sezon au fost pline de dragoste și creativitate, trăite la intensitate maximă.”, a spus Emil Rengle.

Între repetițiile de la Vocea României, Emil și dansatorii din trupa PRO Dance merg la fundația Viitor pentru copiii României unde le predau celor mici tainele dansului, se joacă, dansează și se distrează împreună.

Vineri, de la 20:30, în marea finală Vocea României, telespectatorii vor urmări un spectacol memorabil, cu multe surprize, muzică bună și coregrafii de excepție.

Vocea Romaniei

Vocea Romaniei

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending