Connect with us

Campanie TV

Cine sunt exploratorii Destinația Anuluiä 2023? Misiunea lor: (re)descoperirea celor mai atractive destinații turistice din România!

Veți putea descoperi rezultatele explorării lor pe PrimaTV dar și pe 3 vlogguri de turism cu un impact total de peste 10 milioane de vizualizări

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV
Reclame

Trei perechi de exploratori – dintre cei mai experimentați și simpatici vloggeri de călătorie – au pornit în misiunea de a ne dezvălui frumusețile celor nouă destinații câștigătoare ale competiției Destinația Anuluiä  2023. Alături de ei vom afla ce mai este nou și interesant pentru vacanțe în România!

Echipa Destinația Anului pornește hai-hui prin România pentru a explora cele nouă destinații câștigătoare, alături de trei perechi de exploratori, vloggeri de turism renumiți. Acești exploratori talentați sunt oameni pasionați de călătorii și de noi descoperiri din întreaga lume Ei reprezintă o echipă diversă, formată din pasionați de călătorii cu experiență, ghizi turistici și o familie tânără cu un copil mic, oferind astfel perspective diferite și interesante asupra destinațiilor câștigătoare. Prima TV va prezenta în această vară, în cadrul a 10 episoade dedicate proiectului, în emisiunea Destinația anului toate locurile de poveste vizitate de exploratori.

Marian Marcel, cunoscut sub numele de Marian Adventures, este un călător experimentat care își petrece majoritatea timpului în căutarea unor noi destinații turistice și aventuri neobișnuite în întreaga lume. În timp ce călătorește, el își împărtășește experiențele cu oamenii prin intermediul blogului său de călătorii și al canalului de YouTube. El a călătorit deja în peste 102 țări si consideră că România este una din destinațiile încântătoare pentru oricine. Marian va călători împreună cu Mohammed Suleiman Mudi, un ghid turistic din Zanzibar care vorbește limba română, pe care a învățat-o în doar 6 luni.

Mohammed Suleiman Mudi, ghidul turistic din Zanzibar care va fi alături de el în călătoria prin România, este un profesionist dedicat și pasionat de istoria și cultura locurilor pe care le vizitează. El vorbește fluent limba română, lucru care i-a permis să cunoască mai bine cultura și tradițiile românești.

„Sunt onorat să fac parte din proiectul Destinația Anului și să am ocazia să promovez țara mea. Am promis că voi ajuta un ghid local din Zanzibar să viziteze România și împreună cu alți călători români care i-au fost clienți și cu ajutorul comunității Marian Adventures, chiar am reușit asta. Abia aștept să descopăr locurile câștigătoare ale acestui an în România”, declară Marian.

„Așa cum eu mereu mă întâlnesc cu turiști români și îi ajut să descopere Zanzibarul, în această vacanță îmi doresc să descopăr și eu România, tradițiile, cele mai frumoase orașe de aici, mâncarea și felul în care se distrează oamenii”, sunt cuvintele lui Mudi.

Adrian și Alecsandra (Everyday Holiday) sunt o pereche de exploratori cu experiență pe multe continente. Sunt stilul de exploratori activi, care găsesc bucurie în a descoperi atât frumusețile naturale cât și oamenii din locurile în care călătoresc. „După ce am vizitat aproape 100 de țări, suntem convinși: România este una dintre cele mai frumoase. Diversitatea, tradițiile și originalitatea sunt motivele pentru care ne-a cucerit. Este greu să alegi cele mai frumoase locuri, de aceea este binevenit proiectul „Destinația Anului”, care oferă repere obiective, indiferent de preferințe – peisaje, cultură, aventură, experiențe culinare sau turism de relaxare. Abia așteptăm să vedem cum își merită locațiile câștigătoare titlul de Destinația Anului, prin ochii unui călător experimentat și exigent”, declară Adrian si Alecsandra.

Andreea, Vlad și micuțul Răzvi (Valize Vesele) adaugă: „Nu degeaba se spune că nicăieri nu e ca acasă. Pe oriunde ne-au purtat pașii prin lume am dus cu noi și o mică parte din România, locul în care mereu ne întoarcem cu drag după fiecare călătorie. De altfel, am străbătut România în lung și-n lat și ne-am convins de fiecare dată de potențialul turistic imens pe care îl avem aici, acasă. De aceea suntem mândri și bucuroși că facem parte din proiectul “Destinația Anului 2023” și că putem pune umărul la promovarea turismului românesc. Abia așteptăm să explorăm și să luăm la pas destinațiile câștigătoare!”

Valize Vesele sunt cea de-a treia echipă de exploratori Destinația Anului, care vin cu perspectiva unei familii tinere, care descoperă lumea alături de copilul lor de doar un an și jumătate, adaptând stilul lor de călătorie la stilul celui mai tânăr membru al echipei Destinația Anului. Având o experiență îndelungată de călătorii și înainte de venirea lui Răzvi în familia lor, Andreea și Vlad au șansa acum să vadă locuri noi sau să le redescopere pe cele deja cunoscute, din perspectiva de părinți.

Marea Explorare Destinația Anului 2023 va rezulta într-o nouă serie de emisiuni de călătorie ce va dezvălui farmecul României și va arăta locurile cele mai atrăgătoare din țară, acelea care au câștigat din acest an. Ele sunt: Orașe care inspiră (Brașov), Tărâmuri cu istorie și tradiție (Ținutul Mănăstirilor Bucovina), Comori naturale (Țara Hațegului), Stațiuni turistice (Mamaia), Parcuri de distracție și aventură (Dino Parc Râșnov), Atracții cultural-educative (Palatul Culturii Iași), Resort-uri (Green Village Delta Dunării), Boutique (Hotel Pleiada Iași) și Destinații gastronomice (Valea Verde din satul Cund). Emisiunile sunt produse de Binome Production, producător Catinca Dorobanțu, regizor Cristian Dorobanțu.

Veți putea descoperi rezultatele explorării lor pe PrimaTV dar și pe 3 vlogguri de turism cu un impact total de peste 10 milioane de vizualizări, începând cu 17 Iunie 2023. Iar pe www.destinatiaanului.ro și pe https://www.facebook.com/destinatiaanului/ puteți urmări poveștile a zeci de de destinații finaliste ale competiției:  vrem să fim o sursă de inspirație pentru cei care iubesc vacanțele și iubesc și România.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending