Cine sunt favoritele Miss Bucuresti 2013? De Pasti, la TVH! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Cine sunt favoritele Miss Bucuresti 2013? De Pasti, la TVH!

Published

on

Miss Bucuresti 2013Cele mai frumoase bucurestence se bat pentru titlul de Miss Bucuresti! Sunt provocatoare, dezinvolte, carismatice, iar in primele doua zile de Pasti, duminica, pe 5 mai, si luni, pe 6 mai, de la ora 23.00, sunt prezente in exclusivitate la noul TVH. Cine merita sa castige? 

Axat pe valorile Capitalei, concursul Miss Bucuresti, aflat la a doua editie, reuneste activitati cultural-artistice si de divertisment, promovand prin lectii de istorie monumente ale Bucurestilor: Arcul de Triumf, Lupoaica cu pui sau Columna lui Traian. Scopul declarat al Miss Bucuresti este acela de a desemna un model pentru tinerele generatii si de a promova atractiile turistice ale Capitalei. Castigatoarea trebuie sa faca dovada inteligentei, rafinamentului, elegantei, stilului personal bine definit si nu in ultimul rand trebuie sa demonstreze… un dezvoltat spirit civic !

Finala Miss Bucuresti 2013 va avea loc pe 10 mai, in Regie. Concurentele vor sustine probe de aspect general, atitudine, fotogenie, telegenie, mers scenic si interviu, inclusiv proba costumului de baie. Competitia va desemna sase castigatoare, dupa cum urmeaza: Miss Bucuresti 2012, 1st Runner Up, 2nd Runner Up, Miss Congeniality (aleasa in urma voturilor finalistelor, pentru concurenta fair play), Miss Fotogenie (aleasa de juriul concursului in urma analizei fotografiilor oficiale) si Miss Popularitate.

TVH trasmite sapte zile din sapte si se receptioneaza acum in intreaga Romanie!

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending